search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:30
MENU CLOSE

Τέλος στο θρίλερ της Πάτρας: Αφοπλίστηκε από αστυνομικούς ο άνδρας που απειλούσε να αυτοκτονήσει (Video)

22.07.2018 13:01
Πάτρα: 43χρονη γέννησε τρίδυμα - Media
 
Τέλος στο θρίλερ με τον 62χρονο ο οποίος παρέμεινε από το απόγευμα του Σαββάτου ταμπουρωμένος στο σπίτι του στην Αγυιά της Πάτρας και απειλούσε να αυτοκτονήσει με μια καραμπίνα.
 
Μετά από 21 ώρες, οι διαπραγματευτές της αστυνομίας κατάφεραν να τον πείσουν να αφήσει την καραμπίνα και έτσι άνδρες της ΟΠΚΕ μπήκαν στο σπίτι και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.
 
Νωρίτερα αποκαλύφθηκε ότι ο 62χρονος ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος, καθώς πριν από λίγο καιρό έχασε σε τροχαίο το παιδί του, ενώ πριν από λίγες ημέρες η σύντροφός του, του ζήτησε να φύγει από το σπίτι της όπου συζούσαν.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι από το απόγευμα του Σαββάτου που εκδήλωσε την πρόθεση να αυτοκτονήσει, μέχρι και σήμερα, παρουσίαζε πολλές μεταπτώσεις στη συμπεριφορά του με αποτέλεσμα να θεωρείται απρόβλεπτος
 
Ο 62χρονος στη διάρκεια της νύχτας έδειχνε να ηρεμεί, ωστόσο με το πρώτο φως της ημέρας ξανάρχισε τις απειλές.
 
Πληροφορίες: Patras Times
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50