search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:55
MENU CLOSE

Άδειασε η Αθήνα, το αδιαχώρητο στις παραλίες (Photos)

22.07.2018 15:03
Άδειασε η Αθήνα, το αδιαχώρητο στις παραλίες (Photos) - Media

 

Σε πόλη-φάντασμα μετατράπηκε την Κυριακή η Αθήνα, καθώς ο καύσωνας έσπρωξε τους κατοίκους της πρωτεύουσας να τα μαζέψουν και να σπεύσουν σε παραλίες της Αττικής.

Οι περιοχές που πλήττονται περισσότερο από την αφρικανική ζέστη (που συνοδεύεται και από μεταφορά σκόνης) είναι στην κεντρική και νότια Ελλάδα. Εκεί, ο υδράργυρος αναμένεται να ξεπεράσει τους 40°C.
Όπως είναι φυσικό, στις περισσότερες παραλίες της Αττικής επικρατεί το αδιαχώρητο, με τους Αθηναίους να αναζητούν δροσιά.
Όσο για αυτούς που είτε κατά λάθος είτε λόγω… ανωτέρας βίας παρέμειναν στο Κλεινόν Άστυ, όπως ο τσολιάς μπροστά στη Βουλή, υπέφεραν από τη ζέστη και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να την αντιμετωπίσουν.
Σημειώνεται ότι οι υψηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν και τη Δευτέρα, ενώ ο καιρός αναμένεται να αλλάξει από Τρίτη.
Εν τω μεταξύ, νωρίτερα κλείνει σήμερα και αύριο (22 και 23 Ιουλίου) ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης και του Διονυσιακού Θεάτρου λόγω καύσωνα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Όπως πληροφορεί το ΥΠΠΟΑ, οι επισκέπτες που έχουν ήδη εκδώσει ηλεκτρονικό εισιτήριο από το διαδίκτυο, μπορούν να το αντικαταστήσουν με άλλο, σε ημερομηνία της αρεσκείας τους.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24