04/06/2020 11:56:13

Το συγκλονιστικό «αντίο» του Μικρούτσικου στον Μάνο Ελευθερίου: Γλυκέ μου Μάνο είσαι πια πουλί στις μαύρες λαγκαδιές του Παραδείσου

Το συγκλονιστικό «αντίο» του Μικρούτσικου στον Μάνο Ελευθερίου: Γλυκέ μου Μάνο είσαι πια πουλί στις μαύρες λαγκαδιές του Παραδείσου - Media

 

Είχαν συνεργαστεί επί μακρόν και αρμονικά, χαρίζοντας στο μουσικόφιλο κοινό, μεταξύ άλλων, το μνημειώδες έργο «Τροπάρια για Φονιάδες».

Παρέμειναν ως το τέλος συνεργάτες και φίλοι.

Και, πλέον, ο Θάνος Μικρούτσικος που δίνει τη δική του προσωπική μάχη κλήθηκε να αποχαιρετήσει τον Μάνο Ελευθερίου και το «αντίο» του είναι συγκλονιστικό.

«Με το “Τρένο για την Κατερίνη”, το “Σεργιάνι μας στον κόσμο” με τα “Λόγια και τα χρόνια τα χαμένα” με τη “Δίκοπη ζωή” και τόσα άλλα ταξιδεύει πια ως ένας άλλος “Άμλετ” στη Σελήνη.

Θα θυμάμαι για πάντα Μάνο τις εξομολογήσεις μας στο τελευταίο μας τηλεφώνημα πριν λίγες μέρες. Θα τις κρατώ καλά φυλαγμένες ανάμεσα στα πολύτιμα της ζωής μου Μάνο μου, γλυκέ μου Μάνο που είσαι πια “πουλί και κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του Παραδείσου”», έγραψε ο μεγάλος συνθέτης στο Facebook, συνοδεύοντας τον αποχαιρετισμό του με την «Δίκοπη ζωή».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.