search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:53
MENU CLOSE

«Λαβράκι» έβγαλε η αστυνομία στη Μύκονο: Κατάσχεση 233 κιλών καπνού για «μερακλήδες»

22.07.2018 16:09
«Λαβράκι» έβγαλε η αστυνομία στη Μύκονο: Κατάσχεση 233 κιλών καπνού για «μερακλήδες» - Media
 
Μεγάλη επιτυχία του Αστυνομικού τμήματος Μυκόνου που εντόπισε και κατέσχεσε 233 κιλά κατεργασμένου καπνού σε μορφή ζελέ. 
 
Σύμφωνα με το cyclades24.gr, το βράδυ του Σαββάτου στο αεροδρόμιο τη Μυκόνου, αστυνομικοί και τελωνειακοί εντόπισαν έξι βαλίτσες και δυο χαρτόκουτα, που προέρχονταν με απευθείας πτήση από το Λίβανο και τελικό προορισμό την Αθήνα.
 
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του ΑΤ Μυκόνου, αξιοποιώντας πληροφορίες πραγματοποίησαν έρευνα στις αποσκευές, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν 233 κιλά κατεργασμένου καπνού.
 
Η παραμονή του υπόπτου για πολλή ώρα στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών και των τελωνειακών, φτάνοντας στη μεγάλη επιτυχία και την σύλληψη ενός Σύριου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα 2960/2001.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης διατηρεί ιδιόκτητη κατοικία σε περιοχή της Αθήνας, ενώ σκόπευσε να διοχετεύσει τον καπνό στο κέντρο της Αθήνας. Η ποσότητα κατασχέθηκε και ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Σημειώνεται ότι, το σύνολο των διαφυγόντων δασμών και άλλων φόρων, ξεπερνά το ποσό των 62.000 ευρώ.
 
Πηγή: cyclades24.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33