search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:58
MENU CLOSE

Βίτσας: Περίεργη πολιτική ομάδα ο Ρουβίκωνας – Δεν είναι ακτιβιστές

23.07.2018 06:20
Βίτσας: Να πειθαρχήσουν όλοι και να εορταστεί συμβολικά η επέτειος του Πολυτεχνείου - Media

 

«Περίεργη πολιτική ομάδα, η οποία παρουσιάζει μία αφήγηση, αλλά οι πράξεις της δεν συντείνουν προς την ομαλή κατεύθυνση της κοινωνικής ζωής» χαρακτήρισε σήμερα τον Ρουβίκωνα ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας σχολιάζοντας την χθεσινή επίθεση μελών της αναρχικής ομάδας στο κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών. 

«Πολλές από τις πράξεις της μας βάζουν σε πολλά ερωτήματα για τους στόχους που έχει αυτή η ομάδα», επεσήμανε ο κ. Βίτσας μιλώντας στον ANT1 και πρόσθεσε «εγώ δεν τους εντάσσω στους ακτιβιστές. Η μαζική κοινωνική δραστηριότητα έχει αποτέλεσμα, όλα τα άλλα μπορεί να οδηγήσουν σε δύσκολες καταστάσεις».

«Ο Ρουβίκωνας είναι μια πολύ περίεργη πολιτική ομάδα, η οποία παρουσιάζει μια αφήγηση, αλλά οι πράξεις της δεν συντείνουν προς την ομαλή κατεύθυνση της κοινωνικής ζωής. 

Αντίθετα, πολλές από τις πράξεις της μας βάζουν σε πολλά ερωτήματα για τους στόχους που έχει αυτή η ομάδα», επεσήμανε ο Δημήτρης Βίτσας, σχολιάζοντας και την επίθεση στο ΥΠΕΞ, που ακολούθησε αυτήν στην ΔΟΥ Ψυχικού.  

Όπως είπε «εγώ δεν τους εντάσσω στους ακτιβιστές. Η μαζική κοινωνική δραστηριότητα έχει αποτέλεσμα, όλα τα άλλα μπορεί να οδηγήσουν σε δύσκολες καταστάσεις». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:57