search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:08
MENU CLOSE

Νέοι μπελάδες για την οικογένεια της Μέγκαν Μαρκλ – Συνελήφθη η κουνιάδα της

23.07.2018 06:29
Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι και Μαλάλα Γιουσαφζάι για τη Διεθνή Ημέρα του Κοριτσιού - Media

 

Νέοι μπελάδες στην οικογένεια της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς η  μελλοντική αδερφή της Δούκισσας του Σάσεξ, συνελήφθη για ακόμη μια φορά με την κατηγορία της υποψίας επίθεσης και πέρασε ακόμα ένα βράδυ πίσω από τα σίδερα.

Συγκεκριμένα η Ντάρλιν Μπλουντ, 37 ετών, αρραβωνιαστικιά του Τόμας Μάρκλ τζούνιορ, συνελήφθη στο Grants Pass, στο Όρεγκον, την Παρασκευή με την κατηγορία επίθεσης σε τέταρτο βαθμό.

Η ίδια αφέθηκε ελεύθερη το Σάββατο, όπως δήλωσε υπεύθυνος της φυλακής στη DailyMail. Λίγες λεπτομέρειες είναι μέχρι στιγμής γνωστές για το περιστατικό, αλλά πηγή τόνισε χαρακτηριστικά: «Χθες το βράδυ υπήρξε μια κλήση για βία στο σπίτι των Τόμας Μάρκλ και Ντάρλιν Μπλουντ. Ο Ντάρλιν συνελήφθη με κατηγορίες για επίθεση».

Θυμίζουμε πως δεν είναι πρώτη φορά που η κουνιάδα της Μέγκαν Μαρκλ δείχνει τέτοια ανάρμοστη συμπεριφορά. Η ίδια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχε συλληφθεί ξανά, για τον ίδιο λόγο. Αυτή την φορά για επίθεση προς τον ίδιον τον ετεροθαλή αδελφό της Μέγκαν Μαρκλ, μετά από καβγά.

Πηγή: fthis.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:05