search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:25
MENU CLOSE

Champions League – Κλήρωση: Με Σέλτικ ή Ρόζενμποργκ η ΑΕΚ με Σπαρτάκ Μόσχας αν συνεχίσει ο ΠΑΟΚ

23.07.2018 10:12
Champions League - Κλήρωση: Με Σέλτικ ή Ρόζενμποργκ η ΑΕΚ με Σπαρτάκ Μόσχας αν συνεχίσει ο ΠΑΟΚ - Media

 

Το νικητή του ζευγαριού Σέλτικ (Σκωτία)-Ρόζενμποργκ (Νορβηγία) θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (23/7) στη Νιόν της Ελβετίας. Ο «Δικέφαλος» θα δώσει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στις 7 ή 8 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 14 Αυγούστου.

Τη Σπαρτάκ Μόσχας θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ, αν αποκλείσει τη Βασιλεία

Τη Σπαρτάκ Μόσχας θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, εφόσον ξεπεράσει στον δεύτερο γύρο το «εμπόδιο» της Βασιλείας, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (23/7) στη Νιόν της Ελβετίας. Ο «Δικέφαλος» του βορρά θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη στις 7 ή 8 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στη Ρωσία στις 14 Αυγούστου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43