search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:43
MENU CLOSE

Δήμαρχος Μεγαρέων: Η Κινέτα από γη της Επαγγελίας, έχει γίνει γη της κολάσεως

23.07.2018 14:38
Η Αθήνα συμμετέχει στην «Ώρα της Γης» - Θα σβήσουν τα φώτα σε Ακρόπολη, Βουλή και Λυκαβηττό  - Media

 

 «Η Κινέτα από γη της Επαγγελίας, έχει γίνει γη της κολάσεως», ανέφερε ο Δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης λόγω της μεγάλης φωτιάς που κατακαίει τα πάντα στην περιοχή.

«Ξεκίνησε στις 12 από την περιοχή της Γαλήνης. Η κατεύθυνση ήταν βόρεια προς το βουνό αλλά οι ισχυροί άνεμοι άλλαζαν συνεχώς κατεύθυνση με αποτέλεσμα τα μέτωπα να πηγαίνουν μία προς βορρά, μία προς νότο. Ο άνεμος βοηθούσε την εξάπλωση της φωτιάς. Ενήργησαν άμεσα και αεροπλάνα και ελικόπτερα αλλά οι άνεμοι ήταν τόσο ισχυροί που δυσκόλεψαν το έργο τους. Δυστυχώς, η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα και τώρα όλο το βόρειο μέτωπο της Κινέτας έχει εστίες φωτιάς» δήλωσε χαρακτηριστικά στον Real FM.

«Η φωτιά έχει περάσει από την Εθνική Οδό και έχει κατέβει στην κάτω πλευρά προς τη θάλασσα. Έχει περάσει σε κατοικημένες περιοχές Είναι δύσκολο να αποτιμήσουμε τις ζημιές αυτή τη στιγμή. Μέχρι στιγμής έχω πληροφόρηση για μικροτραυματισμούς» πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33