search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:49
MENU CLOSE

Διοικητής ΕΚΕΠΥ: Νεκροί δυο απανθρακωμένοι στο Σισμανόγλειο, σε κρίσιμη κατάσταση 11 από τους 56 εγκαυματίες

23.07.2018 19:01
4513678.jpg

 

Για δυο απανθρακωμένους νεκρούς που μεταφέρθηκαν στο Σισμανόγλειο και 56 εγκαυματίες, εκ των οποίων οι 11 σε κρίσιμη κατάσταση, έκανε λόγο ο διοικητής ΕΚΕΠΥ, κ. Παπαευσταθίου τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Για δυο νεκρούς στην περιοχή του Ν. Βουτζά κανει λόγο το ΕΚΑΒ, δίχως ωστόσο να έχει διευκρινιστεί μέχρι τώρα, αν πρόκειται για τα ίδια θύματα των πυρκαγιών.

Παράλληλα, σύμφωνα με το protothema, ένα 14χρονο κοριτσάκι ανασύρθηκε πνιγμένο από τη θάλασσα, ανοικτά της Ραφήνας από το πλήρωμα του ταχύπλοου Tera Jet, το οποίο διέσωσε άλλα 17 άτομα.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, αγνοούνταν 10 τουρίστες οι οποίοι, στην προσπάθειά τους να σωθούν από τη φωτιά στην ανατολική Αττική, επιβιβάστηκαν σε βάρκα από το λιμανάκι στο Μάτι και ανοίχτηκαν στη θάλασσα. Οι τουρίστες εντοπίστηκαν από το λιμενικό λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:24