search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:10
MENU CLOSE

Σπαράζει και με δάκρυα στα μάτια ψάχνει απεγνωσμένα την φίλη της στην Αργυρή Ακτή (video)

24.07.2018 09:44
Δείτε γιατί (δεν) πρέπει να φιλάμε τα παιδιά στο στόμα - Media

 

Ο εφιάλτης που βίωσαν όλοι χθες στην Ανατολική Αττική, είναι ένας εφιάλτης χωρίς τέλος. Μέσα στον παινικό την αποπνικτική ατμόσφαιρα, τις φλόγες που πλησίαζαν, χωρίστηκαν οικογένειες και παρέες. Όπως η περίπτωση της Ειρήνης Ρούσσου που πλέον ψάχνει να βρει την κολλητή της φίλη, με δάκρυα στα μάτια σε έναν κατεστραμμένο από τη φωτιά τόπο.

«Ψάχνω την κολλητή μου φίλη, την Στέλλα Χριστοφίδου, 59 ετών, που έμενε στο Κόκκινο Λιμανάκι,» λέει συντετριμμένη η Ειρήνη. «Πήγαμε στο σπίτι ήταν ένα ερείπιο, δεν βρήκαμε τίποτα. Μας είπαν οι γείτονες ότι πήραν το αυτοκίνητο μαζί με μια ακόμα οικογένεια και έφυγαν. Είχαν εγκλωβιστεί εδώ. Ήταν στο μπάνιο και ανέβηκαν να πάρουν δυο πράγματα και να φύγουν. Προσπαθώ να βρω ένα Φόρντ στα αποκαΐδια. Αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Και η οικογένειά της ψάχνει, με αυτοκίνητα με μηχανές, ψάχνουν όλοι. Ακόμα τίποτα…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:01