search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:35
MENU CLOSE

Διάγγελμα Τσίπρα: «Τριήμερο εθνικό πένθος στη μνήμη όσων χάθηκαν»

24.07.2018 10:25
Διάγγελμα Τσίπρα: «Τριήμερο εθνικό πένθος στη μνήμη όσων χάθηκαν»  - Media

 

«Τριήμερο εθνικό πένθος στη μνήμη όσων χάθηκαν» κήρυξε ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του για τις φονικές πυρκαγιές. 

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο και ευχαρίστησε όλους τους ξένους ηγέτες που δήλωσαν πως είναι δίπλα μας. 

«Η χώρα ζει μία ανείπωτη τραγωδία. Για όσους κατανοούν Σήμερα η Ελλάδα πενθεί και στη μνήμη όσων χάθηκαν κυρρήτουμε τριήμερο εθνικό πένθος», επισήμανε ο Αλέξης Τσίπρας. 

«Να μην αφήσουμε το πένθος να μας καταβάλλει. Είναι ώρα αλληλεγγύης. Η Ελλάδα περνάει μια μεγάλη δοκιμασία. Τώρα είναι ακόμα η ώρα της κινητοποίησης και του αγώνα», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

«Αγώνα για να βρεθούν οι αγνοούμενοι Θέλω να δεσμευτώ ότι τίποτα και κανένας δεν θα ξεχαστεί. Δεν αφήσουμε κανέναν χωρίς βοήθεια. Τίποτα δεν θα μείνει χωρίς απαντήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Σύσκεψη και με την ΕΥΠ

Υπό τον πρωθυπουργό θα ακολουθήσει σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, που έχει προγραμματιστεί για τις 14:00. 

Στη σύσκεψη θα μετέχουν οι Πάνος Σκουρλέτης, Πάνος Καμμένος, Νίκος Τόσκας, Παύλος Πολάκης, Σωκράτης Φάμελλος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Χρήστος Σπίρτζης, Ρένα Δούρου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης και ο επικεφαλής της ΕΥΠ, Γ. Ρουμπάτης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:32