search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:21
MENU CLOSE

Κλείνει την εταιρεία της η Ιβάνκα Τραμπ μετά την κατακραυγή

24.07.2018 18:26
Κλείνει την εταιρεία της η Ιβάνκα Τραμπ μετά την κατακραυγή - Media

 

Η Ιβάνκα Τραμπ, η κόρη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, θα κλείσει την εταιρεία μόδας που φέρει το όνομα της περίπου ένα χρόνο μετά την αποχώρηση της από την εταιρεία και την είσοδο της στο Λευκό Οίκο ως ανώτερος σύμβουλος, μεταδίδει η Wall Street Journal.

Οι πωλήσεις της εταιρείας της, η οποία ιδρύθηκε το 2014 με την τρέχουσα μορφή, εκτινάχθηκαν το 2016, χρονιά των προεδρικών εκλογών. Ωστόσο, η εταιρεία έχει βρεθεί στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής λόγω των πολιτικών του πατέρα της, με ορισμένες ομάδες να καλούν τους καταναλωτές να μποϊκοτάρουν τα καταστήματα που διαθέτουν τα προϊόντα της Ιβάνκα.

Η Abigail Klem, η οποία ανέλαβε την εταιρεία την περασμένη άνοιξη, ενημέρωσε τους υπαλλήλους ότι η εταιρεία θα κλείσει. Η Ιβάνκα Τραμπ αναμένεται να μιλήσει αργότερα σήμερα στο προσωπικό, μεταδίδει η WSJ.

Η Ιβάνκα Τραμπ εξέταζε το τελευταίο διάστημα το ενδεχόμενο να κλείσει την εταιρεία της καθώς έχει απογοητευτεί από τους περιορισμούς που βιώνει για την αποφυγή πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων λόγω της θέσης της στο Λευκό Οίκο, αναφέρει η WSJ.

“Μετά από 17 μήνες στην Ουάσινγκτον, δεν γνωρίζω πότε ή αν θα επιστρέψω στις συγκεκριμένες δραστηριότητες. Γνωρίζω πάντως ότι θα συνεχίσω να εστιάζω στο άμεσο μέλλον στην εργασία που κάνω εδώ στην Ουάσινγκτον”, δήλωσε η Ιβάνκα Τραμπ. “Έτσι, το να πάρω την απόφαση αυτή τώρα είναι το μόνο δίκαιο αποτέλεσμα για την ομάδα και τους συνεργάτες μου”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:20