search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:48
MENU CLOSE

Συγγενής Χρύσας Σπηλιώτη: Η τελευταία φορά που επικοινώνησα μαζί της και το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητό της

25.07.2018 05:45
xrysaspilioti-1

 

Ανάμεσα στους αγνοούμενους βρίσκονται και η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη  με τον σύζυγό της, Δημήτρη Τουρναβίτη. Στα social media γίνονται εκκλήσεις. 

Στο TLIFE μίλησε χθες συγγενής των δύο αγνοουμένων η οποία αγωνιά και ξεκαθαρίζει τι ακριβώς ισχύει απ’ όσα γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς επικρατεί μια παραφιλολογία. Η γυναίκα που είναι πολύ δεμένη με το ζευγάρι, περιγράφει στο TLIFE πως μίλησε με τον Δημήτρη Τουρναβίτη για τελευταία φορά χθες (23/7) , στις 18:30 το απόγευμα όσο ο ίδιος και η ηθοποιός βρίσκονταν στο σπίτι τους στο Μάτι, προσπαθώντας να σβήσουν τη φωτιά ρίχνοντας νερό. Είχαν σκοπό να φύγουν αμέσως μετά από το σπίτι κι έκτοτε δεν ξαναμίλησαν. Ο αδερφός του κου Τουρναβίτη, βρήκε το αυτοκίνητό τους στο οικόπεδο που βρέθηκαν οι 26 άνθρωποι νεκροί, σύμφωνα με την γυναίκα που περιγράφει τις λεπτομέρειες. Ήταν παρατημένο και άδειο… Το σπίτι τους κάηκε ολοσχερώς.

Κανείς από τους κοντινούς δεν έχει δει κάποια κοινοποίηση στο facebook αν και αναφέρονται διάφορα περίεργα… Οι δικοί τους άνθρωποι προσεύχονται να είναι καλά όπως και όλοι οι υπόλοιποι αγνοούμενοι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:46