search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:49
MENU CLOSE

Λάος: 17 πτώματα έχουν ανασυρθεί μετά την κατάρρευση υδροηλεκτρικού φράγματος

25.07.2018 06:03
Λάος: 17 πτώματα έχουν ανασυρθεί μετά την κατάρρευση υδροηλεκτρικού φράγματος - Media

 

Δεκαεπτά πτώματα ανασύρθηκαν μέχρι τώρα στο Λάος, δύο ημέρες μετά την κατάρρευση υδροηλεκτρικού φράγματος, που είχε αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν περιοχές και να αγνοούνται εκατοντάδες άνθρωποι στο νότιο τμήμα της χώρας, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο σήμερα ο πρόξενος της Ταϊλάνδης στη χώρα, ο οποίος μετέβη στον τόπο της καταστροφής.

«Έχουν ανασυρθεί 17 πτώματα μέχρι στιγμής, αλλά δεν μπορούμε ακόμη να εκτιμήσουμε τον αριθμό των αγνοουμένων», δήλωσε ο Τσάνα Μιεντσαρέν, ο ταϊλανδός πρόξενος στο Λάος, τονίζοντας πως δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού από το φράγμα κατάπιαν ολόκληρα χωριά.

Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Λάος έκανε λόγο την Τρίτη για «πολλούς νεκρούς» και «εκατοντάδες αγνοούμενους», αλλά δεν έχει δημοσιοποιηθεί επίσημος απολογισμός από τις αρχές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:49