search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:40
MENU CLOSE

Το Αρσάκειο θρηνεί το χαμό της Εβίτας και του μικρού Αντρέα 

25.07.2018 06:17
Το Αρσάκειο θρηνεί το χαμό της Εβίτας και του μικρού Αντρέα  - Media

 

Ένας πατέρας και τα δυο του παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή, προσπαθώντας να σωθούν από τις φλόγες. Όπως έγινε γνωστό μεταξύ των θυμάτων από την πύρινη λαίλαπα ήταν πρώην αθλήτρια ποδηλασίας της ΑΕΚ, Εβίτα Φύτρου. Ήταν μόλις 14 ετών και θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ποδηλασίας. Χρήστης του facebook ζητούσε βοήθεια για τον εντοπισμό του πατέρα της, Γρηγόρη Φύτρου, ετών 54 και του αδερφού της, Ανδρέα Φύτρου, μόλις 11 ετών. Λίγες ώρες αργότερα τόσο ο πατέρας της όσο και ο μόλις 11 ετών αδερφός της εντοπίστηκαν νεκροί. 

Η 14χρονη Εβίτα Φύτρου ανήκε στην Ακαδημία της ΑΕΚ και είχε πάρει μεταγραφή για τον Κρόνο Νίκαιας, ενώ και ο μόλις 11χρονος αδερφός είχε επίσης πάθος για τη ποδηλασία, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα τους.

Τα δύο αδέρφια φοιτούσαν στο Αρσάκειο σχολείο, ο πρόεδρος του οποίου, Γεώργιος Μπαμπινιώτης, με ανακοίνωσή του, εξέφρασε τη λύπη και το θρήνο της σχολής για τα δύο αστέρια της.

Η ανακοίνωση του του Γιώργου Μπαμπινιώτη 

Δύο μαθητές μας των Αρσακείων και ο πατέρας τους είναι μεταξύ των θυμάτων τής συμφοράς που έπληξε την Αττική. Η Εβίτα, μαθήτρια τής Β΄ Γυμνασίου, και ο αδελφός της Ανδρέας, μαθητής τής Ε΄ Δημοτικού, έχασαν τη ζωή τους με τον πιο τραγικό τρόπο. Η Εβίτα βρήκε τον θάνατο πηδώντας απελπισμένα στον γκρεμό από ψηλά για να σωθεί και ο Ανδρέας απανθρακώθηκε  αγκαλιά με τον πατέρα του, δύο από τα 26 απανθρακωθέντα θύματα τής φωτιάς. Όλοι τους (πατέρας και παιδιά) αθλητές τής ποδηλασίας, άριστοι μαθητές τού Αρσακείου Εκάλης (στην Άνοιξη) τα δύο παιδιά, πολύ καλά και ιδιαιτέρως αγαπητά παιδιά, που ξεχώριζαν στο Σχολείο τους. Το ίδιο καλός και αγαπητός και ο τραγικός πατέρας τους.

Η Εβίτα, αφού έπιασε φωτιά, πήδηξε από το γκρεμό στη θάλασσα προκειμένου να σωθεί, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Ο Πατέρας και ο αδερφός της Εβίτας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:40