search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:45
MENU CLOSE

«Άκουγα τις φωνές των ανθρώπων να καίγονται…»: Τι λέει ο ιδιοκτήτης του διπλανού οικοπέδου όπου βρέθηκαν οι 26 νεκροί αγκαλιασμένοι 

25.07.2018 06:38
Στάχτη έγινε γνωστό beach bar στη Χαλκιδική  - Media

 

Συγκλονίζουν τα όσα περιέγραψε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο Μάτι αλλά και του διπλανού οικοπέδου, όπου βρέθηκαν οι σοροί 26 απανθρακωμένων που ήταν αγκαλιασμένοι.

Μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου κ. Φράγκος είπε: «Μπήκαν οι άνθρωποι στο σπίτι, δεν μπόρεσαν να δουν την πόρτα για να κατέβουν στην παραλία και αυτοί είναι που βρέθηκαν αγκαλιασμένοι. Ο κόσμος που κάηκε μέσα στο σπίτι μου, κάηκε γιατί δεν υπάρχει ένα σχέδιο από που να φύγουν σε ανάλογη περίπτωση». «Το σπίτι μου έχει πρόσβαση στην παραλία με σκάλες, κάποια κοπέλα προσπάθησε να πηδήξει από τον γκρεμό και τη χάσαμε», πρόσθεσε.

Σοκαριστική όμως είναι και η μαρτυρία του κ. Ποταμιάνου, στον οποίο ανήκει το διπλανό οικόπεδο.

«Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη πρόσβαση στην παραλία εκτός από σπίτι του κ. Φράγκου. Ήταν φρίκη. Άκουγα τις φωνές των ανθρώπων να καίγονται και λέω κάποιος να μου κλείσει τα αυτιά» , δήλωσε ο κ. Ποταμιάνος
«Τα περισσότερα σπίτια έχουν πρόσβαση στην παραλία αλλά είναι κλειστές οι μάντρες», τόνισε ο κ. Κίμωνας, που είπε πως δεν μπορούσε να περάσει για να σώσει τους αβοήθητους ανθρώπους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:40