search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:46
MENU CLOSE

Νιόπαντροι Ιρλανδοί χωρίστηκαν στις πυρκαγιές – Η νύφη ψάχνει τον σύζυγο στο Μάτι

25.07.2018 07:23
Νιόπαντροι Ιρλανδοί χωρίστηκαν στις πυρκαγιές – Η νύφη ψάχνει τον σύζυγο στο Μάτι - Media

 

Άλλη μία προσωπική ιστορία έρχεται στο φως από την τραγωδία που σημειώθηκε στην ανατολική Αττική από τις πυρκαγιές.

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail φιλοξενεί ρεπορτάζ σχετικά με ένα νιόπαντρο ζεύγος από την Ιρλανδία το οποίο χωρίστηκε κατά την διάρκεια των πυρκαγιών, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν σμίξει αφού η νύφη ψάχνει ακόμα τον σύζυγό της.

H Zoe Holohan και ο Brian O’Callaghan-Westropp ταξίδεψαν στην Ελλάδα για μήνα του μέλιτος. Έμειναν σε ξενοδοχείο κοντά στο Μάτι, όταν ξέσπασε η καταστροφή που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 77 ανθρώπων. 

Μέσα στον πανικό τους και κατά την διάρκεια της προσπάθειάς τους να ξεφύγουν από τις φλόγες, η νεαρή γυναίκα χωρίστηκε από τον σύζυγό της. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ίδια η γυναίκα υπέστη εγκαύματα από τις φλόγες και πέρασε τη χθεσινή νύχτα σε νοσοκομείο της περιοχής.

Αυτό ωστόσο που τη βασανίζει περισσότερο δεν είναι ο πόνος από τις πληγές, αλλά η αγωνία για τον σύζυγό της, τα ίχνη του οποίου εξακολουθούν να αγνοούνται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:46