search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:06
MENU CLOSE

Αγωνιώδεις έρευνες για τους αγνοούμενους

25.07.2018 07:38
Αγωνιώδεις έρευνες για τους αγνοούμενους - Media

 

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων από την πύρινη λαίλαπα που έπληξε την Αττική και είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 74 άνθρωποι και να τραυματιστούν τουλάχιστον 170.

Ο ακριβής αριθμός των αγνοουμένων παραμένει αδιευκρίνιστος, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία εξακολουθεί να απευθύνει έκκληση στους πολίτες να τηλεφωνούν στο «199» και να δηλώνουν τα στοιχεία των αγνοούμενων.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, η διαδικασία καθορισμού του ακριβούς αριθμού των αγνοούμενων αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες, όταν και υπάρξει επίσημη ενημέρωση.

Τα σωστικά συνεργεία, με τη συνδρομή των ενόπλων δυνάμεων αλλά και εθελοντών, επιχειρούν τόσο στο έδαφος όσο και στη θάλασσα, εστιάζοντας στις περιοχές της Ραφήνας και του Νέου Βουτζά.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών ανέρχεται σε 74, με τις αρχές ωστόσο, να εκφράζουν φόβους ότι ο απολογισμός των θυμάτων ενδεχομένως θα αυξηθεί.

Μία ανοιχτή ψηφιακή βάση δεδομένων για τους αγνοούμενους στην Ανατολική Αττική δημιουργήθηκε από χθες Τρίτη το πρωί. 

Πρόκειται για βάση μέσα στην οποία ο καθένας μπορεί να ανεβάσει τη φωτογραφία του ανθρώπου που αναζητεί μέσα στο χάος από το πέρασμα της φονικής πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική.

Μπείτε στο missingpeople.audax.grr για να δείτε τη βάση δεδομένων

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:01