search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:55
MENU CLOSE

Μάτι: Η έκκληση του πατέρα του 13χρονου Δημήτρη Αλεξόπουλου που αγνοείται (Photo) 

25.07.2018 10:19
Μάτι: Θρίλερ με τον 13χρονο Δημήτρη Αλεξόπουλο -  Οι φωτογραφίες που γεννούν ελπίδα (Photo) - Media

 

Αλλο ένα παιδί αγνοείται από τη Δευτέρα το απόγευμα στο Μάτι Αττικής. 

Πρόκειται για τον 13χρονο Δημήτρη Αλεξόπουλο, για τον οποίο ο πατέρας του κάνει έκκληση και μέσω του facebook αν κάποιος έχει δει τον 13χρονο. 

«Παρακαλώ να κοινοποιήσετε την φωτογραφία του αγνοούμενου γιού μου ετών 13. Το όνομά του είναι Δημήτρης Αρίστος Αλεξόπουλος Αγνοείται από εχθές στις 18.00 από το Μάτι όπου έφυγε με τους παππούδες του με το αμάξι του Θείου του. Αγνοούνται όλοι Νικόλας, Γιάννης και Παρασκευή Καλεγιαννακου). Το τηλέφωνο μου είναι 6974496798 Αναστάσιος Αλεξόπουλος», γράφει χαρακτηριστικά.

Πάντως η μητέρα του αγοριού με όση ψυχική δύναμη της έχει απομείνει πήγε σήμερα στο νεκροτομείο όπου μεταφέρθηκαν κάποιες από τις σορούς των ατόμων που έχασαν τη ζωή τους στη φωτιά. Η γυναίκα υπεβλήθη σε εξέταση DNA, ώστε να μάθει αν το παιδί είναι ανάμεσα στα θύματα. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:55