search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:54
MENU CLOSE

Απίστευτη έκρηξη ιερέα κατά Αμβρόσιου: Σκάσε επιτέλους! (Photo)

25.07.2018 13:01
Απίστευτος Αμβρόσιος: Ευλογεί Κουρουμπλή, κατακεραυνώνει ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

Εκτός από τις σαφείς αποστάσεις που η Εκκλησία της Ελλάδας πήρε από το παραλήρημα του μητροπολίτη Αιγιαλείας Αμβρόσιου, εν μέσω της τρομακτικής καταστροφής από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, ακόμα και απλοί ιερείς δεν άντεξαν τον λόγο μίσους του ιεράρχη και αντέδρασαν.

Τη μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε ανάρτηση ενός νεαρού ιερέα στο Facebook, o οποίος δεν άντεξε και ξέσπασε κατά του Αμβρόσιου, γράφοντας: «Σεβόμαστε τους πάντες ιδιαιτέρως δε τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας , όμως σε έναν συγκεκριμένο υπερήλικα πρέπει κάποιος να του πει ένα… “ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ” σταμάτα να πονάς και να σκανδαλίζεις τον ορθόδοξο και μη κόσμο δεν σου φταίει ο Χριστός και η Εκκλησία σε τίποτε σταμάτησε να τους βάζεις μπροστά για να βγάζεις την κακία σου . Είμαστε παπάδες και τα λόγια μας πρέπει να είναι ΑΜΒΡΟΣΙΑ και ΝΕΚΤΑΡ στις ψυχές των ανθρώπων όχι ΧΟΛΗ και ΞΥΔΙ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:54