search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:06
MENU CLOSE

Άγρια ρατσιστική επίθεση σε μετανάστες με λοστούς και πυρσούς – Την ώρα που Έλληνες και ξένοι παλεύουν με την καταστροφή

25.07.2018 14:34
Άγρια ρατσιστική επίθεση σε μετανάστες με λοστούς και πυρσούς - Την ώρα που Έλληνες και ξένοι παλεύουν με την καταστροφή - Media

 

Ούτε από αλληλεγγύη ούτε από ανθρώπινο πόνο καταλαβαίνουν τα ανθρωποειδή που πραγματοποίησαν άγρια ρατσιστική επίθεση με πυρσούς και λοστούς κατά μεταναστών στην πλατεία Ναυαρίνου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Έτσι, ενώ Κούρδοι και Παλαιστίνιοι έδιναν αίμα για τους εγκαυματίες της ανατολικής Αττικής, Πακιστανοί δήλωναν έτοιμοι να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση της περιοχής και νωρίτερα Αιγύπτιοι ψαράδες, από κοινού με Έλληνες, έσωζαν ανθρώπους ανοιχτά της Αττικής, και ενώ η χώρα έχει βυθιστεί στο πένθος, περίπου 15 κρανοφόροι χτυπούσαν μετανάστες φωνάζοντας «να φύγετε από εδώ, να πάτε στη χώρας σας».

Από την επίθεση, που σημειώθηκε στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα, δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα. Σημειώνεται ότι, εκτός από πυρσούς και λοστούς, ένας εκ των επιτιθέμενων έφερε μαχαίρι.

Από την μανία των επιτιθέμενων δε γλίτωσε ούτε 33χρονος Έλληνας, ο οποίος δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα.

Με πληροφορίες από: thestival.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:06