search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:31
MENU CLOSE

Χρηματιστήριο: Διεκόπη το πτωτικό σερί, παρέμεινε χαμηλά ο τζίρος

25.07.2018 16:25

 

“Επειδή κατά τις τελευταίες συνεδριάσεις δεν ήταν λίγες οι αρνητικές εκπλήξεις, που επεφύλαξαν προς το τέλος οι εν δυνάμει πωλητές, θα ήταν θετική ένδειξη η ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης, κοντά στα υψηλά ημέρας και με αυξημένο αριθμό θετικών πρωταγωνιστών”, ανέφερε ο επίλογος του ενδοσυνεδριακού σχολίου.

Πράγματι, σήμερα οι λίγοι αγοραστές κατόρθωσαν να διακόψουν το πτωτικό σερί των προηγούμενων τεσσάρων συνεδριάσεων για τους βασικούς δείκτες του Χ.Α., όμως ούτε στα υψηλά ημέρας ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση, ούτε αυξήθηκε ο αριθμός των θετικών πρωταγωνιστών ημέρας.

Αντίθετα, ο τζίρος παρέμεινε στα γνωστά χαμηλά επίπεδα και διαμορφώθηκε στα 17,9 εκατ., από τα οποία τα 4,3 εκατ. αφορούσαν “πακέτα”.

Ο γενικός δείκτης κινήθηκε μεταξύ 749,49 (-0,10%) και 754,94 μονάδων (+0,62%) και μέσω των τελικών δημοπρασιών, ολοκλήρωσε την συνεδρίαση στις 752,78 μονάδες, με ημερήσια κέρδη 0,33%.

Παραμένει αισιόδοξη για το μακροοικονομικό αφήγημα της Ελλάδας η HSBC, σημειώνοντας πως η ανάπτυξη εξέπληξε θετικά τα πρώτα τρίμηνα του έτους, καθώς το ΑΕΠ αυξήθηκε με τον ταχύτερο ρυθμό από πριν την κρίση.

Διαβάστε περισσότερα στο Economy365

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:31