search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:49
MENU CLOSE

Συγκλονιστική Ξενάκη: «Για την Ελλάδα μας ρε γαμ… Θα δώσουμε την ψυχή μας στον Τελικό!» (Photo)

25.07.2018 20:57
Συγκλονιστική Ξενάκη: «Για την Ελλάδα μας ρε γαμ... Θα δώσουμε την ψυχή μας στον Τελικό!» (Photo) - Media

 

Στους συμπατριώτες της που δοκιμάστηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική αφιέρωσε την πρόκριση της Εθνικής πόλο γυναικών στον τελικό του Ευρωπαϊκού η Ελένη Ξενάκη.

Δείτε το μήνυμά της στα social media:

«Για την Ελλάδα μας ρε γαμώτο.. Ανάμεικτα συναισθήματα σήμερα.. δάκρυα χαράς αλλά και λύπης. Δάκρυα για την καταστροφή που υπέστη η Ελλαδίτσα μας.. Για τις οικογένειες, τα παιδιά που χάθηκαν τόσο άδικα, τόσο ανέλπιστα και τόσο νωρις.. Για τα σπίτια που κάηκαν μαζί και τα όνειρα, ζωές και αναμνήσεις.. Για όλους αυτούς που πενθούμε! Μακάρι με την σημερινή μας νίκη να κάναμε τους Έλληνες έστω και λίγο να χαμογελάσουν, για αυτούς άλλωστε παλέψαμε σήμερα και για αυτούς θα παλέψουμε και θα δώσουμε την ψυχή μας την Παρασκευή στον ΤΕΛΙΚΟ!».

Για την Ελλάδα μας ρε γαμωτο.. Ανάμεικτα συναισθήματα σήμερα.. δάκρυα χαρας αλλά και λυπης. Δάκρυα για την καταστροφή που υπεστη η Ελλαδιτσα μας.. Για τις οικογένειες, τα παιδιά που χάθηκαν τόσο άδικα, τόσο ανέλπιστα και τόσο νωρις.. Για τα σπίτια που κάηκαν μαζί και τα όνειρα, ζωές και αναμνήσεις.. Για όλους αυτούς που πενθούμε! Μακάρι με την σημερινή μας νίκη να κάναμε τους Έλληνες έστω και λίγο να χαμογελάσουν, για αυτούς άλλωστε παλέψαμε σήμερα και για αυτούς θα παλέψουμε και θα δώσουμε την ψυχή μας την Παρασκευή στον ΤΕΛΙΚΟ! #PrayForGreece #TeamGre

A post shared by Elena Xenaki (@elenaxen) on

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:49