25/02/2020 14:46:47

Συγκλονίζει η μαρτυρία διασωθείσας - Με δάκρυα στα μάτια μιλούσε στη Σία Κοσιώνη (Video)

Συγκλονίζει η μαρτυρία διασωθείσας - Με δάκρυα στα μάτια μιλούσε στη Σία Κοσιώνη (Video) - Media

 

«Μας άφησαν σαν τα ποντίκια και καήκαμε. Έπρεπε να μας αφήσουν να φύγουμε προς τα πίσω», λέει στον αέρα του ΣΚΑΙ διασωθείσα από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και ξεσπάει. Με δάκρυα στα μάτια της και με τρεμάμενη φωνή τονίζει “είχαμε όλους τους αγγέλους δίπλα μας” και ευχαριστεί όλους όσοι προσφέρουν τη βοήθειά τους σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

 «Ο κόσμος καιγόταν. Προσπαθούσε να βρει διεξόδους να σωθεί. Ο μόνος συντονισμός ήταν το περιπολικό που έκλεισε το δρόμο στο ύψος του 15ου χιλιομέτρου της Μαραθώνος, οδός Ακροπόλεως, και τους έστελνε προς τα κάτω. Αυτός ήταν ο μόνος συντονισμός. Ο κόσμος καιγόταν μέσα στα αμάξια δίπλα μας. Καταλαβαίνετε; Τρία μέτρα από τη θάλασσα. Τι να σας πω τώρα;

Δεν υπήρχε κανένας συντονισμός, δεν ακούσαμε καμία πυροσβεστική, τίποτα. Σε ενάμισι λεπτό είχε έρθει στο Μάτι η φωτιά. Θα μπορούσα να φύγω προς τα πάνω. Δεν άφηναν κανέναν. Δεν βγήκε ένας να μας πει ποιος ήταν υπεύθυνος του σχεδιασμού της αστυνομίας που μπλόκαρε εκεί το δρόμο; Τι έγινε; Γιατί μας έστειλαν και μας έκαψαν σαν τα ποντίκια;

Ήμασταν μέσα στη θάλασσα, καιγόμασταν μέσα στη θάλασσα και πνιγόμασταν, το καταλαβαίνετε; Λιποθυμούσαν άνθρωποι δίπλα μας, μαμάδες, παιδιά… Δεν ξέραμε τι μας γίνεται! Τα παιδιά μου τα είδα μετά από εφτά ώρες. Ούρλιαζα και έψαχνα τα παιδιά μου. Μας άφησαν σαν τα ποντίκια και καήκαμε. Έπρεπε να μας αφήσουν να φύγουμε προς τα πίσω», είπε μεταξύ άλλων η διασωθείσα.

Πηγή: zappit.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.