search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:51
MENU CLOSE

Η απάντηση του ΣΚΑΪ στο εμπάργκο της κυβέρνησης 

26.07.2018 06:47
ΟΕΝΓΕ κατά δημοσιογράφων ΣΚΑΪ: Δεν ξέρουν οι γιατροί που σώζουν ανθρώπινες ζωές και ξέρουν τα φιλοκυβερνητικά παπαγαλάκια  - Media

 

Τη δική του απάντηση στην κυβέρνηση για τα «περί προβοκάτσιας» έδωσε το βράδυ της Τετάρτης ο ΣΚΑΪ.

Ο τηλεοπτικός σταθμός αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η σημερινή ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου ξεπερνάει όμως κάθε όριο και δείχνει που το έχει οδηγήσει η ανασφάλεια του και η ανεπάρκεια διαχείρισης μιας μεγάλης κρίσης».

Η απάντηση του ΣΚΑΪ

«Ο ΣΚΑΪ επιτελεί με επαγγελματισμό και αντικειμενικότητα την δημοσιογραφική του αποστολή. Έχει σταθεί με συνέπεια απέναντι στην αλαζονεία και την έπαρση πολλών κυβερνήσεων.
Η σημερινή ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου ξεπερνάει όμως κάθε όριο και δείχνει που το έχει οδηγήσει η ανασφάλεια του και η ανεπάρκεια διαχείρισης μιας μεγάλης κρίσης.
Δεν θα το ακολουθήσουμε. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως ξέρουμε. Οι πολίτες γνωρίζουν άλλωστε ποιος κάνει φτηνή και άθλια προπαγάνδα και ποιος κάνει τη δουλειά του. Το αποδεικνύουν με την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στο ΣΚΑΪ αυτές τις δύσκολες μέρες. Κι αυτό είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει γιατί οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:51