search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:41
MENU CLOSE

Οργή κατά Ψινάκη από την κόρη της Νίκης Βίσση: Ντροπή του, δεν εμφανίστηκε ποτέ ενώπιόν μας

26.07.2018 06:59
Οργή κατά Ψινάκη από την κόρη της Νίκης Βίσση: Ντροπή του, δεν εμφανίστηκε ποτέ ενώπιόν μας - Media

 

Ευθείες βολές προς τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη ρίχνει η κόρη της Νίκης Βίσση και ανιψιά της Άννας Βίσση, Βέρα Μπούφη. 

Το σπίτι της Νίκης Βίσση είναι ένα από τα χιλιάδες σπίτια που κάηκαν. 

Η Βέρα Μπούφη έχει ανεβάσει δύο φωτογραφίες στα Instastories όπου όπως φαίνεται από το σπίτι της δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο. Έχει καταστραφεί ολοσχερώς. 

Γράφει στο μήνυμά της που συνοδεύει τις δύο φωτογραφίες: «Δεν είχα ανεβάσει τίποτα τόσες μέρες καθώς ήθελα να πάρω χρόνο, να ηρεμήσω λίγο για να δω τι τελικά ήταν αυτό που έφερε όλη αυτή την καταστροφή στον τόπο που μεγάλωσα και είχε καταφέρει να μείνει πράσινος… Στη φωτογραφία είναι αυτό που απέμεινε από το σπίτι μας. Δεν θα ασχοληθώ όμως με αυτό. Όσοι ζήσαμε όλη αυτή την τραγωδία και καταφέραμε να βγούμε ζωντανοί αισθανόμαστε ευγνώμονες στο Θεό που μας βοήθησε. Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται η ανοργανωσιά και η μη σοβαρή αντιμετώπιση κάποιων πραγμάτων από αυτούς που μας διοικούν. Χάθηκαν τόσες ψυχές με τον χειρότερο τρόπο. Σήμερα το απόγευμα μας καλέσανε σε συμβούλιο στον Μαραθώνα και ο «ΚΥΡΙΟΣ» Ψινάκης (που πραγματικά απορώ πώς τον ψήφισε ο κόσμος για δήμαρχο, ένας άνθρωπο ο οποίος ήταν μάνατζερ καλλιτεχνών) δεν παρουσιάστηκε ΠΟΤΕ ενώπιον όλων εμάς που πήγαμε για να δούμε τι θα γίνει με τον τόπο μας και να πάρουμε κάποιες απαντήσεις. Ο δήμαρχος λοιπόν αυτό που έκανε ήταν να μας κοροϊδεύει μέσα στη μούρη μας όλους εμάς που τρέχαμε να σώσουμε κάτι από τα σπίτια μας και να σωθούμε και να μην καούμε σαν τα ποντίκια ότι κάηκε το σπίτι του που αυτό φυσικά ήταν ψέμματα γιατί μια χαρά ήταν τελικά αντί να πάρει τις ευθύνες του και να δώσει κάποιες εξηγήσεις στο συμβούλιο δεν εμφανίστηκε ποτέ… ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:41