search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:08
MENU CLOSE

Οργισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης στον ΑΝΤ1: «Σκάστε»!

26.07.2018 08:04
Οργισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης στον ΑΝΤ1: «Σκάστε»! - Media

 

Ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε εκτάκτως, λόγω της εθνικής τραγωδίας που βιώνουμε, στο στούντιο του ΑΝΤ1. Ο γνωστός δημοσιογράφος, οργισμένος από τον τρόπο που αντιμετωπίζεται από όλους αυτή η καταστροφή στην Αττική με τους δεκάδες νεκρούς, μίλησε έξω από τα δόντια:

«Πραγματικά με έχει εκνευρίσει το γεγονός ότι βγαίνουν πάρα πολλοί υπεύθυνοι και ανεύθυνοι, οι οποίοι λένε τα ίδια πράγματα που είχαν πει σε προηγούμενες πυρκαγιές, λένε τα ίδια πράγματα που είχαν πει σε πλημμύρες, σε σεισμούς. Εάν πάμε στο αρχείο και βρούμε δηλώσεις για το τι φταίει, τι δεν έγινε, που δεν υπάρχει σχέδιο, η αυθαιρεσία, είναι ένα γεγονός που επισημαίναμε μετά από κάθε φυσική καταστροφή. Δεν εκδικείται η φύση. Το θέμα είναι τι κάνει ο καθένας από εμάς.

Βλέπω όλες αυτές τις μέρες ότι γίνεται ένας πλειστηριασμός ευαισθησίας και αλληλεγγύης. Φτάνει; Όχι. Τι πρέπει να γίνει από σήμερα; Ο δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος, ο περιφερειάρχης, ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος… συσκέπτονται είτε με την παρουσία τηλεοπτικής κάμερας ή όχι. Η οργή του κόσμου δεν φτάνει, θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας όλοι! Μην περιμένουμε όταν εκδηλώνεται το γεγονός να βγει ο καθένας από εμάς να πει το μακρύ του και το κοντό του.

Το άλλο το αδιανόητο! Δεν μπορούμε να βρούμε πόσοι είναι οι αγνοούμενοι! Έχουν περάσει 4 μέρες και δεν ξέρουμε ποιοι είναι αγνοούμενοι.

Επιτρέψτε μου να το πω και απευθύνομαι και σε μένα προσωπικά: Σκάστε! Να σκάσουν! Εμένα μου άρεσε αυτός ο παπάς που είπε σκάστε. Το «σκάσε» να το πει ο καθένας στον εαυτό του. Πάνω απ’ όλα, όλοι αυτοί που μας εκπροσωπούν, τους οποίους εμείς επιλέξαμε, εμείς ψηφίσαμε, αλλά και η δική μας φροντίδα για το κομμάτι της ιδιοκτησίας μας χωρίς να μας ενδιαφέρει τι μπορεί να συμβεί σε κατάσταση τέτοια σαν κι αυτή».

«Το σχέδιο είμαστε εμείς, η παιδεία μας, ο δικός μας πολιτισμός», συμπλήρωσε στο τέλος η Χριστίνα Λαμπίρη.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30