search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:28
MENU CLOSE

Noonoouri: Μούσα εικονικής πραγματικότητας επέλεξε ο οίκος κοσμημάτων Buccellati (Photos/Video)

26.07.2018 08:30
Noonoouri: Μούσα εικονικής πραγματικότητας επέλεξε ο οίκος κοσμημάτων Buccellati (Photos/Video) - Media

 

Η ιταλική κοσμηματοποιία Buccellati «επιστράτευσε» μία δημοφιλή influencer για να προωθήσει το σήμα κατατεθέν κυψελοειδές σχέδιο του brand σε μια διαφημιστική καμπάνια που απευθύνεται στους εκπροσώπους της γενιάς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Με περισσότερους από 77.000 ακόλουθους στο Instagram, η Noonoouri, δημιουργημένο από υπολογιστή avatar, έχει μεγάλο κοινό που όπως φαίνεται ενδιαφέρεται να προσεγγίσει το brand πολυτελείας.

Η influencer, είναι χρήστης/χρήστρια του διαδικτύου που ακολουθείται από ευρύ κοινό και ανεβάζει τακτικά περιεχόμενο, αναρτήσεις, φωτογραφίες, βίντεο, με απώτερο στόχο να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ακολούθων και να μπορέσει να τους προωθήσει εύκολα και με καλυμμένο τρόπο στοχευμένα προϊόντα και υπηρεσίες.

Η ψηφιακή influencer, Noonoouri είναι μια απροσδόκητη επιλογή για συνεργασία από τον Buccellati, καθώς ο παραδοσιακός οίκος κοσμημάτων χαράσσει μια τακτική μάρκετινγκ στα social media που κερδίζει συνεχώς έδαφος.

Είναι πολύ προοδευτική κίνηση για μια μάρκα κοσμημάτων πολυτελείας, εκτίμησε ο Ντόνι Πατσέκο συνιδρυτής και διευθυντής της Clean Channel Consulting με έδρα το Σιάτλ, σύμφωνα με το Luxury Daily. «Ενώ οι ακόλουθοι της Noonoouri μπορεί να μην είναι αγοραστές κοσμημάτων Buccellati σήμερα, φυτεύεται τώρα ο σπόρος, ώστε να παραμείνουν πιστοί» παρατήρησε.

Η Noonoouri είναι το πνευματικό παιδί του Joerg Zuber, διευθυντή δημιουργικού της γερμανικής εταιρείας σχεδιασμού και branding Opium Effect. Είναι μία προσωπικότητά ελκυστική και γλυκιά και συχνά φοράει και διαφημίζει ρούχα υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των οίκων Balmain και Chanel, στο Instagram.

«Σε έναν κόσμο όπου όλοι κραυγάζουν, είναι ευαίσθητη, ήρεμη και κομψή», δήλωσε η Maria Cristina Buccellati, διευθύντρια μάρκετινγκ και επικοινωνίας του Buccellati. «Μας αρέσει ο τρόπος που συστήνει τον εαυτό της και τον βρίσκουμε πολύ κοντινό στη φιλοσοφία μας».

Εκ μέρους του Buccellati, η Noonoouri εμφανίζεται σε μια ταινία μικρού μήκους στο Instagram.

Η ταινία ξεκινά με τη Noonoouri, τυλιγμένη με πολυτελές ύφασμα στο μπλε του Buccellati. Πίσω της, ένα κόσμημα Buccellati σε κανονικό μέγεθος αρχίζει να σχηματίζεται στο κυψελοειδές μοτίβο του οίκου. Τα διαμάντια τοποθετούνται στις θέσεις τους.

Η Noonoouri εμφανίζεται να φορά σκουλαρίκια του οίκου και στη συνέχεια μενταγιόν σε σχέδιο καμέλιας σχηματίζεται γύρω από τον λαιμό της. Στο τέλος δίνει ένα φιλί προς την κάμερα.

Η εικονική influencer ξεναγεί επίσης τους ακολούθους της στο στούντιο του Buccellati στο Instagram Stories.

Ο ιταλικός οίκος κοσμημάτων εντάχθηκε στον μεγάλο κατάλογο των brand πολυτελείας που ενώνουν τις δυνάμεις τους με ψηφιακές influencers.

«Θεωρήσαμε ότι η Noonouri θα μπορούσε να είναι ένας εκπληκτικός τρόπος να προτείνουμε τα προϊόντα μας σε νεότερους και σύγχρονους αγοραστές που αγαπούν τον ψηφιακό κόσμο» δήλωσε η Maria Cristina Buccellati.

Η Noonoouri είναι μια 18χρονη νεαρή «γυναίκα» λάτρης της μόδας που μένει στο Παρίσι. Έχει έντονο ενδιαφέρον για την τέχνη και τα κοινωνικά ζητήματα και, όπως πολλές άλλες influencers, επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τη φωνή της για έναν καλύτερο κόσμο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:25