search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:51
MENU CLOSE

Αυτό ζητά η μητέρα της Εβίτας και του Ανδρέα που «χάθηκαν» στη φωτιά 

26.07.2018 08:59
Αυτό ζητά η μητέρα της Εβίτας και του Ανδρέα που «χάθηκαν» στη φωτιά  - Media

 

Μια από τις πλέον δραματικές ιστορίες που ήρθαν στο φως μέσα από τα αποκαΐδια που άφησε πίσω της η καταστρεπτική φωτιά στο Μάτι.

Μια μητέρα χάνει στην πυρκαγιά τα δυο της παιδιά και τον άντρα της.

Η μητέρα της 13χρονης Εβίτας και του μικρού Αντρέα επικοινώνησε με τον Alpha, μέσω συγγενή της. Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου: «Θέλησε να μας πει ότι αναγνώρισε τη σορό της Εβίτας, η οποία ήταν χτυπημένη και γι’ αυτό την άφησαν και να την δει. Τις σορούς του Γρηγόρη και του Ανδρέα Φύτρου δεν τις έχει αναγνωρίσει η ίδια, δεν έχει γίνει ταυτοποίηση ακόμα. 

Η γυναίκα έχει ελπίδες ακόμα μέσα της ότι είναι ζωντανοί, γι’ αυτό στέλνει συγγενή της με τις φωτογραφίες του γιου και του άντρα της στα χέρια, να γυρίσει όλα τα νοσοκομεία, μήπως βρίσκονται σε κωματώδη κατάσταση σε κάποια μονάδα εντατικής θεραπείας. Οι ελπίδες της λίγες αλλά είναι ακόμα ζωντανές».

Πηγή βίντεο: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47