search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:20
MENU CLOSE

Φωτογραφίες από τις έρευνες για τον εντοπισμό των διδύμων κοριτσιών στο Μάτι

26.07.2018 10:40
4515575

 

Συνεχίζονται στο Μάτι οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο δίδυμων κοριτσιών, που αγνοούνται. Στις φωτογραφίες του πρακτορείου Eurokinissi, φαίνονται οι αγωνιώδεις έρευνες για την Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και παρά τις αρχικές ελπίδες, τα κοριτσάκια που εντοπίστηκαν σε σκάφος με επιζώντες δίπλα σε έναν άνδρα δεν είναι τελικά τα δίδυμα που αγνοούνται. Ο άνδρας που φαίνεται δίπλα τους είναι ο πατέρας τους..

Ειδικότερα, ο άνδρας υποστηρίζει ότι τα δύο παιδιά που φαίνονται στο πλάνο είναι δικά του και τα άλλα δύο είναι βαφτιστήρια του.

Το Λιμενικό από την πλευρά του υποστηρίζει πως οι διασωθέντες που αποβιβάζονταν στη Ραφήνα καταγράφονταν στο Λιμεναρχείο, και τα ονόματα των δύο κοριτσιών δεν βρίσκονται στην λίστα.

Οι γονείς της Σοφίας και Βασιλικής Φιλιπποπούλου τις αναζητούν σε νοσοκομεία, στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική, χωρίς αποτέλεσμα. Οι γονείς έδωσαν και δείγμα dna  στο νεκροτομείο στου Γουδή, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:11