search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:25
MENU CLOSE

Σε ύφεση η φωτιά στα Γεράνεια Όρη – Που υπάρχουν ενεργά μέτωπα

27.07.2018 06:07
Σε ύφεση η φωτιά στα Γεράνεια Όρη – Που υπάρχουν ενεργά μέτωπα - Media

 

Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούν από νωρίς το πρωί  στα Γεράνεια Όρη, προκειμένου να σβήσουν οι εστίες της πυρκαγιάς που έκαψε την Κινέτα. Στο σημείο επιχειρούν 90 πυροσβέστες με 40 οχήματα, 10 οχήματα ΟΤΑ, 10 υδροφόρες και 17 άτομα πεζοπόρο.

Περίπου 20 χιλιάδες στρέμματα έχουν γίνει στάχτη μέχρι στιγμής στην περιοχή.

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Κύθνο

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που ξέσπασε μετά τα μεσάνυχτα στην Κύθνο. Η φωτιά ξεκίνησε από κεραυνό στην ορεινή περιοχή Αγία Ειρήνη, βόρεια της χώρας, σε σημείο με χαμηλή βλάστηση και σύντομα επεκτάθηκε. Στο νησί επιχειρεί ένας πυροσβέστης με ένα πυροσβεστικό όχημα, τέσσερις εθελοντές με υδροφόρες και ένα πεζοπόρο τμήμα με έξι άτομα.

Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Ζεμενό και στην Καμάριζα

Υπό πλήρη έλεγχο έχει τεθεί, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στο Ζεμενό Κορινθίας, που επίσης μαινόταν για πολλά 24ωρα. Παράλληλα, υπό έλεγχο έχει τεθεί και η φωτιά στην Καμάριζα Αναβύσσου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:23