search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:48
MENU CLOSE

Πλήρη άρση του καμποτάζ αποφάσισε το υπουργικό

12.01.2012 19:01
Πλήρη άρση του καμποτάζ αποφάσισε το υπουργικό - Media

Το υπουργικό συμβούλιο –ανάμεσα και σε άλλα που προβλέπει το αναπτυξιακό νομοσχέδιο- ενέκρινε την πλήρη άρση του καμποτάζ και την απελευθέρωση των θαλάσσιων μεταφορών.

Το υπουργικό συμβούλιο –ανάμεσα και σε άλλα που προβλέπει το αναπτυξιακό νομοσχέδιο- ενέκρινε την πλήρη άρση του καμποτάζ και την απελευθέρωση των θαλάσσιων μεταφορών.

Επιπλέον, το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας περιλαμβάνει ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση των επενδύσεων, με άρση γραφειοκρατικών εμποδίων, χαμηλότερα όρια για ένταξη επενδυτικών σχεδίων σε διαδικασίες «fast track», δημιουργία ενός κέντρου υποδοχής επενδύσεων που θα διεκπεραιώνονται σε σύντομο διάστημα, συντόμευση των αρχαιολογικών ερευνών που συνδέονται με επενδύσεις, σύσταση ενός οργανισμού έλεγχου της ποιότητας των βιομηχανικών προϊόντων καθώς και ίδρυση ιδιωτικών κεφαλαιουργικών εταιριών που θα μπορούσαν να έχουν κεφαλαίο ακόμα και 1 ευρώ.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να τεθεί προς έγκριση ρύθμιση που θα διευκολύνει την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων.

Εντωμεταξύ, κατά τη διάρκεια του Υπουργικού, ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, επεσήμανε ότι τη Δευτέρα θα στείλει επιστολές στα κόμματα, προκειμένου να ξεκινήσει η συζήτηση για την διαμόρφωση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:48