search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:00
MENU CLOSE

Δουλειά δεν είχε ο διάβολος… Κλειστό κλαμπ στην Αγγλία επέτρεψε στα μέλη του να βγάλουν τα σακάκια τους λόγω καύσωνα

27.07.2018 09:49
Πάτρα: 60 άτομα χόρευαν ο ένας πάνω στον άλλο σε κλαμπ λίγων τετραγωνικών - Media

 

Εξαιτίας των ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών στη Βρετανία το διάσημο κλαμπ κρίκετ Marylebone Cricket Club (MCC) επέτρεψε κατ’ εξαίρεση στους άνδρες μέλη του να παραστούν σε αγώνα χωρίς να φορούν σακάκι.

«Εξαιτίας των αφύσικα υψηλών θερμοκρασιών το MCC αποφάσισε να απαλλάξει τους κυρίους από την υποχρέωση να φορούν σακάκι στο γήπεδο και να (τους επιτρέψει να) εισέρχονται στο κλαμπ χωρίς αυτό. Αυτό ισχύει τόσο για τα μέλη του MCC (…) καθώς και για τους καλεσμένους τους», ανέφερε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter το κλαμπ.

Υπό κανονικές συνθήκες ο ενδυματολογικός κώδικας που ισχύει στο MCC, στο οποίο ανήκει το διάσημο γήπεδο κρίκετ Lord’s στο Λονδίνο και αποτελεί θεματοφύλακα των κανονισμών του παιχνιδιού, είναι ιδιαίτερα αυστηρός.

«Οι κύριοι πρέπει να φορούν κοστούμι ή σακάκι και παντελόνι, πουκάμισο και γραβάτα ή μαντήλι καθώς και παπούτσια με κάλτσες», αναφέρει το πρωτόκολλο. Οι γυναίκες από την πλευρά τους πρέπει να φορούν φορέματα ή φούστες, παντελόνια ή ζιπ-κιλότ με πουκάμισο ή τοπ.

Η θερμοκρασία έφτασε τους 34 βαθμούς χθες Πέμπτη στο Λονδίνο και η χαλάρωση του ενδυματολογικού κώδικα έγινε δεκτή με ανακούφιση από τα μέλη του κλαμπ που πήγαν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα μεταξύ της ομάδας του Μίνλτσεξ και του Χάμσαϊρ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:59