search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:40
MENU CLOSE

Ο Παναθηναϊκός είπε «αντίο» στον Δημήτρη Τουρναβίτη: Καλό ταξίδι παντοτινέ πρωταθλητή

27.07.2018 10:25
Ο Παναθηναϊκός είπε «αντίο» στον Δημήτρη Τουρναβίτη: Καλό ταξίδι παντοτινέ πρωταθλητή - Media

Το όνομα του Δημήτρη Τουρναβίτη βρισκόταν στη λίστα των αγνοούμενων από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική, όπως και αυτό της συζύγου του, Χρύσας Σπηλιώτη.

Την Παρασκευή το πρωί όμως η σορός του ταυτοποιήθηκε -μέσω DNA– κι έγινε επίσημα γνωστό πως συγκαταλέγεται ανάμεσα στα θύματα. 

Με μια συγκινητική ανακοίνωση, ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Τουρναβίτη, ο οποίος στο παρελθόν τίμησε τα… πράσινα χρώματα (σ.σ. άλλοτε πρωταθλητής μοντέρνου πεντάθλου του Συλλόγου).

Η Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

“Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του άλλοτε πρωταθλητή μοντέρνου πεντάθλου του Συλλόγου, Δημήτρη Τουρναβίτη.
Γεννήθηκε το 1964 και σε ηλικία μόλις 16 ετών αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας με το «τριφύλλι» στο απαιτητικό αγώνισμα του μοντέρνου πεντάθλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του 1980.
Μάζεψε συνολικά 3.008 βαθμούς σε εκείνη τη διοργάνωση ενώ συνολικά ο Παναθηναϊκός είχε 10.416 βαθμούς , χαρίζοντας έτσι στον Σύλλογο την πρωτιά.
Εν συνεχεία ήταν μέλος της σκοποβολής του Παναθηναϊκού ενώ είχε περάσει και από το τμήμα κολύμβησης . Τα τελευταία χρόνια ήταν αθλητής αλιείας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας.
Πέραν της αθλητικής του σταδιοδρομίας ήταν εξαίρετος καθηγητής μουσικής και είχε δημιουργήσει το δικό του ωδείο στην Πεντέλη.”

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15