search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:01
MENU CLOSE

Ιατροδικαστής Καρακούκης: 86 οι σοροί στο νεκροτομείο από τη φωτιά στο Μάτι

27.07.2018 10:33
Ιατροδικαστής Καρακούκης: 86 οι σοροί στο νεκροτομείο από τη φωτιά στο Μάτι - Media

 

Στους 86 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τις φωτιές στο Μάτι, σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Αθήνας Νίκο Καρακούκη. Ο κ. Καρακούκης, ανακοίνωσε επιπλέον ότι ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές. 

«Ολοκληρώσαμε την ιατροδικαστική έρευνα επί των σορών των θυμάτων που είχαν μεταφερθεί στο νεκροτομείο Αθηνών. Ήταν 86 νεκροί. Η ιατροδικαστική έρευνα ολοκληρώθηκε. Από εδώ και πέρα μένει το έργο της ταυτοποίησης το οποίο ολοκληρώνεται από άλλη υπηρεσία στα εγκληματολογικά εργαστήρια», δήλωσε.

«Πλέον, η διαδικασία περνά στην αποκλειστική ευθύνη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας προκειμένου να γίνουν οι ταυτοποιήσεις των θυμάτων μέσω DNA, για τις οποίες θα απαιτηθούν τουλάχιστον 7 ήμερες με τη συνδρομή και ομάδας γερμανών γενετιστών», συμπλήρωσε ο κ. Καρακουκης. 

 Κρίσιμη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση των 11 εγκαυματιών που παραμένουν στη ΜΕΘ, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του υπουργείου Υγείας. Συνολικά στα νοσοκομεία παραμένουν για νοσηλεία 49 ενηλικές εγκαυματίες καθώς πήραν εξιτήριο κάποιοι από αυτους που νοσηλεύονταν σε αυτά τις τελευταίες ημέρες.

Ο αριθμός των παιδιών που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Παίδων είναι σταθερός. Η κατάσταση των 4 παιδιών κρίνεται καλή και δεν αποκλείεται κάποια από αυτά να πάρουν εξιτήριο σήμερα ή τη Δευτέρα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:01