31/03/2020 09:09:30
13.1.2012

Ο θίασος των υποψηφίων

Ο θίασος των υποψηφίων - Media

της Μιχαλούς

Η αποθέωση του θιάσου ΠΑΣΟΚ με  σκηνοθέτη τον ΓΑΠ- ο οποίος θέλει να συνεχίζει το έργο του ακόμη και  χωρίς θεατές- συνεχίζεται!!! Το θεατρικό έργο «Ο Χαλίφης στη θέση Χαλίφη» παίζεται από ένα μπουλούκι με γνωστούς διάσημους άσημους …Έχουν όμως και αυτοί τις φιλοδοξίες τους και θέλουν διακαώς να συνεχίζει να παίζεται αυτή η κωμωδία.

Το πρωταγωνιστιλίκη ως γνωστόν είναι μεγάλη αρρώστια και δεν αφήνει κανένα αδιάφορο… Έτσι όλοι κόβονται για το ποιος θα μπεί πρώτο όνομα στην μαρκίζα. Ο άχαρος Χρυσοχοίδης  δείχνει τα δόντια του και τους λέει ότι το χρωστάει στον εαυτό του να διεκδικήσει την αρχηγία του θιάσου, τότε ο Βενιζέλος τον κοιτάει με μίσος και με τη γνωστή του πονηρία τον περιμένει στην γωνία για του στρώσει το χαλί να το πατήσει και μετά να το τραβήξει. Ο Λοβέρδος και η Διαμαντοπούλου από την άλλη τους κοιτούν και τους δύο με μισό μάτι… Το ίδιο και οι υπόλοιποι ηθοποιοί με αποτέλεσμα να γίνεται το σίστριγκλο … Ο Καστανίδης πιάνεται μαλλί με μαλλί με τον Τζουμάκα ενώ ο Κουλούρης κλέβει τις μάσκαρες από την Κατσέλη και άλλα τέτοια κουλά.

Το έργο βέβαια όπως αναφέραμε δεν είχε και ούτε πρόκειται να έχει καμία επιτυχία γιατί όλοι τους είναι ηθοποιοί για τα μπάζα και κανείς δεν δίνει όχι ευρώ αλλά ούτε καν δραχμή για να τους παρακολουθήσει…

Ποιος χέστηκε για τον ηγέτη ενός κόμματος που θα βλέπει με τα κιάλια τα διψήφια νούμερα;;;;

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.