search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:58
MENU CLOSE

Κίνημα Αλλαγής για Τσίπρα: Παραίτηση και εκλογές τώρα

27.07.2018 16:34
Σταμάτης Μαλέλης: Η κλήση Λαφαζάνη στην ασφάλεια παραπέμπει σε άλλες εποχές - Media
 
«Όποιος αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη, δεν το κάνει ενώπιον του Υπουργικού του Συμβουλίου, αλλά ενώπιον του Ελληνικού λαού», σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργικό Συμβούλιο για τις φονικές πυρκαγιές.
 
«Ο κ. Τσίπρας μετά το κυνικό και απεχθές show που έστησε το βράδυ της καταστροφής, προχώρησε σήμερα στο δεύτερο μέρος ενώπιον του Υπουργικού του Συμβουλίου», ανέφερε το ΚΙΝΑΛ προσθέτοντας ότι «ο κ.Τσίπρας φέρει ακέραια την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία. Οι χειρισμοί της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οδήγησαν στο χαμό τόσων ανθρώπων, οδήγησαν σε μια καταστροφή».
 
Μάλιστα, σημείωσε ότι «η προσπάθεια να βρει άλλοθι στο παρελθόν, “στη χώρα που παρέλαβε” είναι προκλητική, προσβλητική και αποδεικνύει τον πανικό τους» συνεχίζουν την επίθεση στην κυβέρνηση για τα λάθη της στη διαχείριση των καταστροφικών πυρκαγιών. Το ερώτημα επομένως που τίθεται είναι αν αυτοί που φέρουν αυτές τις εγκληματικές ευθύνες, μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια και τη ζωή των πολιτών. Η απάντηση είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ».
 
«Όποιος αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη , δεν το κάνει ενώπιον του Υπουργικού του Συμβουλίου, αλλά ενώπιον του Ελληνικού λαού. Η παραίτηση είναι μονόδρομος» κατέληξε η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ, επαναφέροντας το αίτημα Γεννηματά για εκλογές άμεσα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33