search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:27
MENU CLOSE

«Σιχάθηκα!» – Ξέσπασμα Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου (Photos)

27.07.2018 18:53
Συγκλονίζει η κόρη της Λάσκαρη: Πώς θα αντιδρούσε η μητέρα της στη σχέση Λυκουρέζου - Καλογρίδη - Media

 

Με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ξέσπασε για όλη αυτή την τραγική κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας.

«Φτάνει πια σε αυτή την χώρα ο ένας να κατηγορεί τον άλλον! Φτάνει να μην αναλαμβάνει κανείς ευθύνη! Φτάνει να μην μπορεί αυτή η χώρα να οργανωθεί επιτέλους!!! Σιχάθηκα πια να ζω σε μια χώρα που αυτοί που κυβερνάνε δεν αγαπάνε αυτόν τον τόπο!!! έναν τόπο που μόνο ευγνωμοσύνη θα έπρεπε να νιώθουμε όλοι που ζούμε εδώ! ευγνωμοσύνη για την ιστορία μας για την ψυχή της Ελλάδας!

Ευγνωμοσύνη για αυτά που μας προσφέρει αυτός ο τόπος… την ιστορία , τον πολιτισμό, την θρησκεία μας, τα ήθη κ έθιμα μας, τον ήλιο, την φύση!!! Χρειάζεται να ξυπνήσουμε πια!! Αγαπάμε αυτήν χώρα??? Εγώ προσωπικά την λατρεύω λατρεύω τα πάντα εδώ…. αλλά δυστυχώς το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι… χρειάζεται αλλαγή αν θέλουμε να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα που μας αξίζει!

Μια Ελλάδα με Έλληνες ενωμένους κ αγαπημένους με παιδεία κ με αγάπη για τον συνάνθρωπο…. κ ποτέ να μην ξεχνάμε ότι όλοι χρειαζόμαστε όλους!!!!!! Πράξεις μόνο με ταπεινότητα!!! Συλλυπητήρια σε όλους αυτούς που χάσανε αγαπημένους…. κ πολλά πολλά συγχαρητήρια σε ανθρώπους που βοήθησαν κ βοηθάνε χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις!!!!!», έγραψε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Φτάνει πια σε αυτη την χωρα ο ενας να κατηγορεί τον αλλον! Φτάνει να μην αναλαμβάνει κανείς ευθύνη ! Φτάνει να μην μπορει αυτη η χώρα να οργανωθεί επιτέλους!!! Σιχάθηκα πια να ζω σε μια χωρα που αυτοι που κυβερνάνε δεν αγαπάνε αυτον τον τόπο!!! εναν τοπο που μονο ευγνωμοσύνη θα έπρεπε να νιώθουμε ολοι που ζούμε εδω! ευγνωμοσυνη για την ιστορία μας για την ψυχή της Ελλάδας! Ευγνωμοσύνη για αυτα που μας προσφέρει αυτος ο τόπος…την ιστορια , τον πολιτισμό, την θρησκεία μας, τα ήθη κ έθιμα μας, τον ήλιο, την φύση!!!Χρειάζεται να ξυπνήσουμε πια!! Αγαπάμε αυτην χωρα???Εγω προσωπικα την λατρεύω λατρεύω τα παντα εδω….αλλα δυστυχως το ψαρι βρωμάει απο το κεφάλι…χρειάζεται αλλαγη αν θέλουμε να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα που μας αξίζει! Μια Ελλάδα με Ελληνες ενωμένους κ αγαπημένους με παιδεία κ με αγαπη για τον συνάνθρωπο….κ ποτε να μην ξεχνάμε οτι ολοι χρειάζομαστε ολους!!!!!! Πράξεις μονο με ταπεινότητα!!!!! Συλληπητήρια σε ολους αυτους που χάσανε αγαπημένους….κ πολλα πολλα συγχαρητήρια σε ανθρώπους που βοήθησαν κ βοηθάνε χωρις πολλα λόγια αλλα με πράξεις!!!!!#prayforgreece

A post shared by Μαρία-Ελένη-Ζωή (@mariaelenizoi) on

Πηγή: zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:26