search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:24
MENU CLOSE

200 χιλιάδες ευρώ συγκέντρωσε ο ALPHA Κύπρου από τον τηλεμαραθώνιο για τους πυροπαθείς

28.07.2018 08:29
200 χιλιάδες ευρώ συγκέντρωσε ο ALPHA Κύπρου από τον τηλεμαραθώνιο για τους πυροπαθείς - Media

 

Συγκινητική ήταν η αντίδραση των Κυπριών πολιτών στην μεγάλη αγκαλιά αγάπης που άνοιξε χθες βράδυ ο ALPHA Κύπρου με την Χριστιάνα Αριστοτέλους με στόχο την οικονομική στήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας.

Σε μόλις τρεις ώρες μέσα από την εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», ο ALPHA Κύπρου με κινητήριο δύναμη τους ανθρώπους του, κατάφερε να μαζέψει χρηματικό ποσό ύψους πέραν των 200 χιλιάδων ευρώ, το οποίο θα δοθεί στην Κυπριακή Δημοκρατία έτσι ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια για αναστύλωση των Δήμων και των οικισμών που έχουν πληγεί από την πύρινη λαίλαπα.

Μετά και από έκκληση των Δήμων που έχουν πληγεί, ο ALPHA Κύπρου πραγματοποίησε τον τηλεμαραθώνιο με μοναδικό στόχο την οικονομική στήριξη των πληγέντων οι οποίοι δυστυχώς πέρα από τις καταστροφές των περιουσιών τους, ακόμη μετράνε νεκρούς.

Σε αυτό το στάδιο, ο ALPHA Κύπρου έχει δημιουργήσει ομάδα συλλογής των χρημάτων έτσι ώστε να μαζευτεί το ποσό και να παραχωρηθεί άμεσα και με διαφάνεια στην Κυπριακή Δημοκρατία.
Αναφερόμενος στην παραγωγή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», ο Γενικός Διευθυντής του ALPHA Κύπρου κ. Πέτρος Πέτρου, δήλωσε «Πρώτα θα ήθελα να συγχαρώ τους Κύπριους πολίτες οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του ALPHA Κύπρου που μοναδικό στόχο είχε την οικονομική στήριξη των πληγέντων. Η στήριξη των συνανθρώπων μας που αυτή την στιγμή μετράνε πληγές, είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Παράλληλα ευχαριστώ όλες τις εταιρείες που με δική τους πρωτοβουλία ενίσχυσαν αυτή την πρωτοβουλία με μεγάλα χρηματικά ποσά. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ALPHA Κύπρου που ήρθαν από το πρωί στο κανάλι και εργάστηκαν ακούραστα μέχρι τα ξημερώματα για να επιτύχουν στο να μαζευτεί το ποσό των 200 χιλιάδων Ευρώ, που σίγουρα είναι πέραν των προσδοκιών μας. Με απόλυτη διαφάνεια θα μαζέψουμε τα χρήματα και θα τα παραδώσουμε στην Κυπριακή Δημοκρατία με σκοπό να συμβάλουμε στην ανοικοδόμηση των οικισμών που έχουν καταστραφεί».

Πηγή: enimerosi24

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:20