search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:54
MENU CLOSE

«Ο Θεός να ευλογεί την Ελλάδα»: Μήνυμα συμπαράστασης στους πυροπαθείς από την Ελληνίδα σύζυγο του Τομ Χανκς (Photo)

28.07.2018 09:48
«Ο Θεός να ευλογεί την Ελλάδα»: Μήνυμα συμπαράστασης στους πυροπαθείς από την Ελληνίδα σύζυγο του Τομ Χανκς (Photo) - Media

 

Το δικό της δημόσιο μήνυμα, έστειλε στην Ελλάδα, η Rita Wilson. Η γνωστή ηθοποιός, παρακολουθώντας τις δραματικές εξελίξεις στη χώρα μας, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Αν έχεις κολυμπήσει στις ελληνικές θάλασσες, περπατήσει στα αρχαία ή ακόμη και ονειρευτεί να επισκεφθείς την Ελλάδα, επισκέψου το the_hellenic_initiative, για να προσφέρεις βοήθεια σε αυτούς τους απίστευτους ανθρώπους που υποφ έρουν. Ο Θεός να ευλογεί την Ελλάδα». 

Λίγο νωρίτερα, την ίδια φωτογραφία με ανάλογο μήνυμα είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαρασμό στο Instagram και η Βίκι Κορνέλ, χήρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή που έβαλε πριν μερικούς μήνες τέλος στη ζωή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:51