search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:44
MENU CLOSE

Σπαρακτική μαρτυρία: «Ο αδελφός μου το Σάββατο πάντρεψε το παιδί του και τη Δευτέρα κάηκε»

28.07.2018 10:55
4513929_0.jpg

 

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα από τη φονική πυρκαγιά της Ανατολικής Αττκής, εκτός από το κατεστραμμένο τοπία και τις ανυπολόγιστες καταστοφές έρχονται στο φως και τραγικές ιστορίας.

Μια ακόμη συγκλονιστική μαρτυρία από την πύρινη τραγωδία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, τη στιγμή που γίνεται υπεράνθρωπη προσπάθεια από τα Εγκληματολογικά να ολοκληρώσουν τις ταυτοποιήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο, ώστε να μην παρατείνεται άλλο η αγωνία των συγγενών των θυμάτων.

Ειδικότερα, την ιστορία του αδελφού της, που βρήκε τραγικό θάνατο στο Μάτι, περιέγραψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η κ.Βούλα, περιγράφοντας την τελευταία επικοινωνία που είχε με εκείνον και τη νύφη της.

Η νύφη της κατάφερε να σωθεί από την πύρινη λαίλαπα, αλλά ο γιος της βρήκε τραγικό θάνατο στο Μάτι. «Ο αδελφός μου το Σάββατο πάντρεψε το παιδί του και τη Δευτέρα κάηκε. Να ήταν άρρωστος και να χαθεί, να είχε καρδιά, το καταλαβαίνω. Αλλά έτσι;», διηγήθηκε δακρυσμένη.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:44