search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:05
MENU CLOSE

Επαναλειτουργούν από αύριο οι παιδικές κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα

28.07.2018 11:02
Επαναλειτουργούν από αύριο οι παιδικές κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα - Media

 

Έτοιμες να λειτουργήσουν ξανά από αύριο Κυριακή (29 Ιουλίου) είναι οι Παιδικές Κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων, στον Άγιο Ανδρέα.

Οι κατασκηνώσεις Εξοχές θα ανοίξουν τις πόρτες τους και για τα παιδιά οικογενειών που έχουν πληγεί από τις φωτιές στις γειτονικές περιοχές, στον Νέο Βουτζά και το Μάτι.

Αρκεί, σύμφωνα με τον δήμο Αθηναίων, η αυτοπρόσωπη παρουσία των γονέων τους στον χώρο των κατασκηνώσεων από αύριο Κυριακή στις 8 το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο είναι προγραμματισμένη και θα ξεκινήσει κανονικά η 3η κατασκηνωτική περίοδος. 

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών και αμέσως μετά την ασφαλή εκκένωση της κατασκήνωσης, οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων προχώρησαν στην αντικατάσταση των πυροσβεστικών μονάδων, του φθαρμένου εξοπλισμού, όπως και στον καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου. Παράλληλα, έλαβαν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από το ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό ότι οι κατασκηνώσεις μπορούν να φιλοξενήσουν με ασφάλεια τους μικρούς φίλους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43