search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:47
MENU CLOSE

Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο με Γάλλους τουρίστες – Το όχημά τους συγκρούστηκε με ΙΧ και προσέκρουσε σε μπάρα

28.07.2018 13:02
Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο με Γάλλους τουρίστες – Το όχημά τους συγκρούστηκε με ΙΧ και προσέκρουσε σε μπάρα  - Media

 

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου, στο ύψος του Νικηθιανού, όταν δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, με αποτέλεσμα την ανατροπή του ενός το οποίο πέρασε πάνω από την προστατευτική μπάρα και σταμάτησε ανάποδα, παγιδεύοντας τους επιβάτες του που ήταν δεμένοι με ζώνες ασφαλείας.

Το ανατραπέν όχημα τύπου τζιπ, ήταν ενοικιαζόμενο και οι επιβάτες του Γάλλοι τουρίστες.

Μία εξ αυτών έγκυος στον 5ο μήνα τραυματίστηκε σοβαρά στο γοφό και στην ποδοκνημική του ενός κάτω άκρου, ενώ ο οδηγός και ο άλλος συνεπιβάτης, ελαφρά.

Το άλλο όχημα που ενεπλάκη στο ατύχημα ήταν επιβατικό όχημα τύπου BMW και ο οδηγός, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε ελαφρά.

Τα δύο οχήματα κινούνταν σε αντίθετες κατευθύνσεις και λόγω υπερβολικής ταχύτητας συγκρούστηκαν.

Στο χώρο του ατυχήματος διεκόπη η κυκλοφορία από δύο περιπολικά της Τροχαίας. Επίσης έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στην τραυματισμένη γυναίκα τις πρώτες βοήθειες παρείχαν ο ιατρός μαιευτήρας Αρης Μαυρικάκης και νοσηλεύτρια που έτυχε εκείνη τη στιγμή να περνούν από το σημείο. H τραυματίας έγκυος μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο ΓΝΑΝ όπου δυστυχώς δεν εφημερεύει σήμερα η Ορθοπεδική Κλινική και πιθανότατα θα πρέπει να διακομιστεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Πηγή: Ανατολή

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:45