search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:32
MENU CLOSE

«Αυτονομείται» η τηλεόραση του ΣΚΑΪ

29.07.2018 08:03
ΟΕΝΓΕ κατά δημοσιογράφων ΣΚΑΪ: Δεν ξέρουν οι γιατροί που σώζουν ανθρώπινες ζωές και ξέρουν τα φιλοκυβερνητικά παπαγαλάκια  - Media

 

Μια νέα ιστοσελίδα απέκτησε ο όμιλος του ΣΚΑΪ.

Το «skaitv.gr» είναι στον αέρα εδώ και λίγες μέρες. Η ιστοσελίδα αποτελεί ουσιαστικά εξέλιξη της τηλεόρασης του καναλιού που αυτονομήθηκε από την ιστοσελίδα skai.gr

Μέχρι πρόσφατα το πρόγραμμα του σταθμού μεταδιδόταν μέσω της ίδια ιστοσελίδας. Ωστόσο οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν την αυτονόμηση του ψυχαγωγικού από το καθαρά ειδησεογραφικό κομμάτι.

Στο skaitv.gr ο τηλεθεατής μπορεί να παρακολουθήσει κανά όλες τις εκπομπές που πρόβαλλε τη φετινή σεζόν το κανάλι. Το αρχείο αναμένεται να εμπλουτιστεί σε λίγο καιρό, ενώ υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης και του ζωντανού προγράμματος.

Στη νέα ιστοσελίδα υπάρχει ειδική ενότητα «ενημέρωση» με όλο το αρχείο των ενημερωτικών εκπομπών και των δελτίων ειδήσεων του καναλιού. Εκεί υπάρχει και ξεχωριστό κουτάκι του skai.gr που μπορεί κανείς να μπει και στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα.

Θυμίζουμε ότι υπήρξαν κατά καιρούς δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γιάννη Αλαφούζο να επενδύει στην ιντερνετική τηλεόραση.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:27