search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:01
MENU CLOSE

Στέφανος Μάνος: Σε περίπτωση ανάγκης, ο κ. Τζανακόπουλος θα εκκενώσει το ΟΑΚΑ σε μια εβδομάδα

29.07.2018 10:15
Στέφανος Μάνος: Σε περίπτωση ανάγκης, ο κ. Τζανακόπουλος θα εκκενώσει το ΟΑΚΑ σε μια εβδομάδα   - Media

 

Με μια δηκτική ανάρτηση σχολίασε ο Στέφανος Μάνος την απάντηση του Δημήτρη Τζανακόπουλου στο ερώτημα «γιατί δεν εκκενώθηκε το Μάτι». 

«Στη σουρεαλιστική συνέντευξη του, ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε ότι χρειάζονται 5-6 ώρες, ίσως και μία ημέρα, για να εκκενωθεί ένας οικισμός 20.000! Δεν γινόταν σε 1,5 ώρα. Σε περίπτωση ανάγκης ο κ. Τζανακόπουλος θα εκκενώσει το ΟΑΚΑ των 65.000 θεατών σε μια… εβδομάδα!», έγραψε ο κ. Μάνος στον λογαριασμό του στο Twitter. 

«Το να συγκρίνουμε την εκκένωση ενός οικισμού 15.000-20.000 ατόμων με την εκκένωση μια κατασκήνωσης με 200 άτομα, είναι και άτοπο και άκαιρο. Το φαινόμενο που προξένησε την τραγωδία ήταν τόσο γρήγορο που δεν θα ήταν δυνατή η εκκένωση του οικισμού. Ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να ολοκληρωθεί ένα τέτοιο σχέδιο. Θα θέλαμε να είναι διαφορετικά. Πείστηκα από την Πυροσβεστική ότι δεν ήταν δυνατό», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:59