search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:57
MENU CLOSE

Καπετάνιος: Ακούω τα λεφτά που παίρνουν άλλοι, όπως η Άβα Γαλανοπούλου και λέω: Πώς τα μαζεύεις τόσα λεφτά

29.07.2018 14:17
Και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης στο ΟΑΚΑ – Η εγκάρδια χειραψία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη (Photos) - Media

 

«Εγώ ούτε στον ύπνο μου δεν τα έχω δει… 1.200,000 ευρώ;». 

Ο Γιάννης Καπετάνιος μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» για τη σχέση του με τα χρήματα και συμβόλαια άλλων συναδέλφων του, όπως της Άβας Γαλανοπούλου. 

«Την υγειά μου θέλω να έχω. Να ζητήσω λεφτά; Τι να τα κάνω; Καλά είμαι κι έτσι, έχω τη δουλειά μου. Δεν “πούλησα” ποτέ τον εαυτό μου, καθόλου, ούτε στο οικονομικό, δεν είμαι καλός σ’ αυτά. Ζητούσα και ήμουν σε μια μέση κατάσταση, ούτε αδικημένος, αλλά ούτε ευνοούμενος. Ήμουν καλά πληρωμένος, αλλά δεν «πούλησα» καλά τον εαυτό μου. Ακούω τα λεφτά που παίρνουν άλλοι, όπως αυτό που έγινε με την Άβα Γαλανοπούλου και λέω: “Πώς τα μαζεύεις τόσα λεφτά; Εγώ ούτε στον ύπνο μου δεν τα έχω δει… 1,200,000 ευρώ;”. Έπαιρνε 4,000 ευρώ, 7,500 ευρώ το επεισόδιο. Όταν έχει παίξει τόσες δυνατές σειρές με 7,500 το επεισόδιο, άμα τα λογαριάσεις με 50 επεισόδια τη σεζόν βγαίνουν αυτά τα λεφτά άνετα. Μπορεί να με θεωρούν εκατομμυριούχο επειδή δουλεύω σε ένα γεμάτο Δελφινάριο τόσα χρόνια, αλλά παίρνω έναν καλό μισθό 6 μήνες το χρόνο. Τους άλλους 6 μήνες στο ταμείο ανεργίας και τρώμε από τα έτοιμα, αν υπάρχουν, αν έχουν περισσέψει και… λόρδα. Έχω δει συμβόλαια να γράφουν 80,000 ευρώ για μία σεζόν στην τηλεόραση», δηλώνει στη συνέντευξή του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:57