24/07/2019 12:59:21

Καπετάνιος: Ακούω τα λεφτά που παίρνουν άλλοι, όπως η Άβα Γαλανοπούλου και λέω: Πώς τα μαζεύεις τόσα λεφτά

Καπετάνιος: Ακούω τα λεφτά που παίρνουν άλλοι, όπως η Άβα Γαλανοπούλου και λέω: Πώς τα μαζεύεις τόσα λεφτά - Media

 

«Εγώ ούτε στον ύπνο μου δεν τα έχω δει... 1.200,000 ευρώ;». 

Ο Γιάννης Καπετάνιος μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» για τη σχέση του με τα χρήματα και συμβόλαια άλλων συναδέλφων του, όπως της Άβας Γαλανοπούλου. 

«Την υγειά μου θέλω να έχω. Να ζητήσω λεφτά; Τι να τα κάνω; Καλά είμαι κι έτσι, έχω τη δουλειά μου. Δεν "πούλησα" ποτέ τον εαυτό μου, καθόλου, ούτε στο οικονομικό, δεν είμαι καλός σ’ αυτά. Ζητούσα και ήμουν σε μια μέση κατάσταση, ούτε αδικημένος, αλλά ούτε ευνοούμενος. Ήμουν καλά πληρωμένος, αλλά δεν «πούλησα» καλά τον εαυτό μου. Ακούω τα λεφτά που παίρνουν άλλοι, όπως αυτό που έγινε με την Άβα Γαλανοπούλου και λέω: "Πώς τα μαζεύεις τόσα λεφτά; Εγώ ούτε στον ύπνο μου δεν τα έχω δει… 1,200,000 ευρώ;". Έπαιρνε 4,000 ευρώ, 7,500 ευρώ το επεισόδιο. Όταν έχει παίξει τόσες δυνατές σειρές με 7,500 το επεισόδιο, άμα τα λογαριάσεις με 50 επεισόδια τη σεζόν βγαίνουν αυτά τα λεφτά άνετα. Μπορεί να με θεωρούν εκατομμυριούχο επειδή δουλεύω σε ένα γεμάτο Δελφινάριο τόσα χρόνια, αλλά παίρνω έναν καλό μισθό 6 μήνες το χρόνο. Τους άλλους 6 μήνες στο ταμείο ανεργίας και τρώμε από τα έτοιμα, αν υπάρχουν, αν έχουν περισσέψει και… λόρδα. Έχω δει συμβόλαια να γράφουν 80,000 ευρώ για μία σεζόν στην τηλεόραση», δηλώνει στη συνέντευξή του. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.