search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:15
MENU CLOSE

Σουλτσμπέργκερ κατά Τραμπ: Η ρητορική σου κατά των ΜΜΕ είναι επικίνδυνη

29.07.2018 16:16
ΗΠΑ: Μήνυση «καμπάνιας» Τραμπ κατά των New York Times - Media

 

Ο εκδότης των New York Times Αρθουρ Γκρεγκ Σουλτσμπέργκερ δήλωσε σήμερα ότι προειδοποίησε τον Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο συνάντησε εδώ και δέκα περίπου ημέρες στον Λευκό Οίκο, ότι η ρητορική του κατά των μέσων ενημέρωσης είναι “επικίνδυνη και επιζήμια”.

“Είπα ευθέως στον πρόεδρο ότι πιστεύω πως η ρητορική του δεν αποτελεί απλώς διαιρετικό παράγοντα, αλλά είναι όλο και περισσότερο επικίνδυνη”, δηλώνει σε ανακοίνωσή του ο Α. Γ. Σουλτσμπέργκερ, επιβεβαιώνοντας ότι η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουλίου κατόπιν αιτήματος του Λευκού Οίκου. Ο Τραμπ έγραψε στο Twitter νωρίτερα σήμερα για την συνάντηση αυτήν.

“Τού ζήτησα να εγκαταλείψει αυτές τις εκτεταμένες επιθέσεις κατά της δημοσιογραφίας, τις οποίες θεωρώ επικίνδυνες και επιζήμιες για την χώρα μας”, προσθέτει ο εκδότης των New York Times.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:15