search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:54
MENU CLOSE

Τι απαντά η ΝΔ στο Μαξίμου

29.07.2018 16:20
Μηνυτήρια αναφορά της ΝΔ για τη διαδικασία επιλογής διοικητικών και τομεακών γραμματέων - Media

 

Πηγές της ΝΔ απαντώντας στο Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν τα εξής: «Η μόνη ανακοίνωση που αναμένουν οι πολίτες από την κυβέρνηση είναι αυτή του αριθμού των αγνοουμένων».

Λαζαρίδης: Η κυβέρνηση πνίγηκε στις λάσπες της Μάνδρας και κάηκε στο Μάτι 

«Δυστυχώς, αυτή η κυβέρνηση πνίγηκε στις λάσπες της Μάνδρας, κάηκε στο Μάτι, χάθηκε στις Πρέσπες. Δεν αξίζει στην Ελλάδα και στους Έλληνες πολίτες μια τέτοια κυβέρνηση», υπογράμμισε ο Μακάριος Λαζαρίδης σε συνέντευξή του σήμερα στον Ρ/Σ «ΣΚΑΙ».

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφερε πως είναι φανερό ότι το βράδυ της Δευτέρας «είχαμε μια επικοινωνιακή φαρσοκωμωδία, η οποία συνεχίστηκε και πριν λίγες ημέρες με την επίσκεψη του κ. Καμμένου στο Μάτι, όπου σας θυμίζω ζήτησε και τα ρέστα από τους πολίτες που καταστράφηκαν».

Ο κ. Λαζαρίδης σημείωσε πως κάθε μέρα που περνά αποκαλύπτονται οι τεράστιες ευθύνες που έχει αυτή η κυβέρνηση για τη διαχείριση της συγκεκριμένης καταστροφής.

Αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα, επισήμανε: «Εκτός από ανίκανος, αναποτελεσματικός και επικίνδυνος, αποδεικνύεται και μοιραίος όπως είναι και η κυβέρνηση του». «Ακούσαμε» συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης, «τον πρωθυπουργό να μιλάει για αποσταθεροποίηση. Ποιος αποσταθεροποιεί τον πρωθυπουργό; Ο πρωθυπουργός είναι αποσταθεροποιημένος μήνες τώρα. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24