search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:08
MENU CLOSE

Σαραντάχρονος βίασε εξάχρονο παιδί δελεάζοντάς το με δώρο

30.07.2018 07:52
Σαραντάχρονος βίασε εξάχρονο παιδί δελεάζοντάς το με δώρο - Media

 

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για αποπλάνηση ανηλίκου 6 ετών, άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, σε βάρος ενός 40χρονου Ροδίτη, έπειτα από σχετική καταγγελία που έκαναν οι γονείς του παιδιού

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι γονείς του παιδιού συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους, έδωσαν κατάθεση στην ανακρίτρια Ρόδου, επισημαίνοντας ότι πριν από έναν περίπου μήνα, ο 40χρονος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του 6χρονου παιδιού. Προκειμένου μάλιστα να το πετύχει αυτό, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, του έδωσε κι ένα μικρό δώρο.

Οι γονείς έκαναν αρχικά την καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, σχηματίστηκε στη συνέχεια δικογραφία και ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη παραπέμποντας τους γονείς να καταθέσουν στην ανακρίτρια Ρόδου. Μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται να κληθεί να καταθέσει και ο 40χρονος, στην ανακρίτρια Ρόδου.

Οι έρευνες των αρμοδίων αρχών, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: rodiaki.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:02