27/02/2020 01:26:49

«Γητευτής κροκοδείλων», έβαλε το χέρι του στο στόμα του ερπετού, μέχρι που εκείνο έκλεισε ξαφνικά τα σαγόνια του (Video)

«Γητευτής κροκοδείλων», έβαλε το χέρι του στο στόμα του ερπετού, μέχρι που εκείνο έκλεισε ξαφνικά τα σαγόνια του (Video) - Media

 

Το κοινό παρακολουθούσε με αγωνία τον γητευτή των κροκοδείλων να βάζει το χέρι του μέχρι τον ώμο, μέσα στο ορθάνοιχτο στόμα ενός κροκόδειλου. Ήταν μέρος της παράστασης του γητευτή στον ζωολογικό κήπο του Ποκαχάρα στην Ταϊλάνδη.

Ο κροκόδειλος άνοιξε το στόμα του και ο 45χρονος γητευτής που το όνομα του είναι Τάο, έβαλε το χέρι του μέσα. Το κοινό βαστούσε την αναπνοή του. Ο κροκόδειλος παρέμενε με το στόμα ανοιχτό και εντελώς ξαφνικά, κλείνει τα βαριά σαγόνια του και εγκλωβίζει το χέρι του Τάο. Θα μπορούσε με μια απλή κίνηση να τον διαμελίσει, όμως ο Τάο κατάφερε και το έβγαλε γρήγορα από μέσα αποκομίζοντας μόνο ελαφριά τραύματα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.