search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:28
MENU CLOSE

«Γητευτής κροκοδείλων», έβαλε το χέρι του στο στόμα του ερπετού, μέχρι που εκείνο έκλεισε ξαφνικά τα σαγόνια του (Video)

30.07.2018 11:53
Και όμως κάποτε υπήρχαν κροκόδειλοι που έτρωγαν μόνο φυτά και φρούτα  - Media

 

Το κοινό παρακολουθούσε με αγωνία τον γητευτή των κροκοδείλων να βάζει το χέρι του μέχρι τον ώμο, μέσα στο ορθάνοιχτο στόμα ενός κροκόδειλου. Ήταν μέρος της παράστασης του γητευτή στον ζωολογικό κήπο του Ποκαχάρα στην Ταϊλάνδη.

Ο κροκόδειλος άνοιξε το στόμα του και ο 45χρονος γητευτής που το όνομα του είναι Τάο, έβαλε το χέρι του μέσα. Το κοινό βαστούσε την αναπνοή του. Ο κροκόδειλος παρέμενε με το στόμα ανοιχτό και εντελώς ξαφνικά, κλείνει τα βαριά σαγόνια του και εγκλωβίζει το χέρι του Τάο. Θα μπορούσε με μια απλή κίνηση να τον διαμελίσει, όμως ο Τάο κατάφερε και το έβγαλε γρήγορα από μέσα αποκομίζοντας μόνο ελαφριά τραύματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:26